Aysinnn Belguzar123 kaçıncı gün? koyulaşma var ise kan verin 3 defa iğne kullandım 14-15. Güne kadar silik çıktı koyulaşma olmadı.
Elif0111 Belguzar123 çatlatma iğnesi kullandım. Çatlatma iğnesinden sonra yalancı pozitif diye bir şey ilk defa duyuyorum. Bende negatif çıkmıştı hamile değildim. Sen yarın erken gebelik testi al sabah ilk idrarla yap bence onda da pozitif çıkarsa hamilesindir
Belguzar123 Elif0111 erken de yaptim normalde hepisinde cizgi vardi catlatma iğnesinde yalnci poitiv oluyo cunku ignenin icinde hcg hormonu var normalde 10 cu gün sifirlaniyo bend ebilmşyordum şimdi ogrendim bakalim sali günune kadar beklemek zorundayim
Egelikiz Belguzar123 Belguzar123 canim Benimde catlatma ignesinin 13. günü silik positiv cikmisti ama nasip olmadi 😔😔InsaAllah Sen Hayirli güzel haberler alirsin 🤲🏻❤️
Belguzar123 Bfduam Egelikiz Gorkim Bende cok heycanliyim bugun bi terdute duştum sabah test yaptimda dünkunle ayni cikti doktoruma gelmek istiyorum kimyasal falan olmasin diye olursada olur dedi yapabilecemiz bişe yok onu orda tutamayis dedi zamani deyilse sizce normal mi dünkunle bugunki testin ayni olmasi
Egelikiz Belguzar123 Bilmiyom ki canim burda böyle malesef bende aramistim banada demislerdi daha erken diye türkiyedekiler cok sansli o yönden hemen kan testi verebiliyolar 😊😊 Hayirlisi güzelim InsaAllah sali günü Hayirli güzel haberler alirsin ev doktoruna sordun mu Überweisung icin 😉
Bfduam Belguzar123 sonuç olumsuzda olsa lütfen üzülme, kimyasalda olsa hamile kalma pitansiyelin var diye yorumlamalı. Biraz daha koyu olmalydi soruna cevabımsa, yinede en net kan, orda da bu imkan sınırlı sanırım.
Egelikiz Egelikiz Clearblue mu yaptin baska bi Test alip dene yada su Wochenanzeige olan var ya onu yap bi Eger adetin gectiyse orda yaziyomus InsaAllah Hayirli güzel sonuc alirsin canim 🤲🏻❤️😘😘
Belguzar123 Egelikiz başka da alip yaptim bu clear blue 10luk olanlardan yaptim birde ucuz vardi 25 lik onlarda da var diye gosterdi
Belguzar123 Bfduam Bfduam malesef cok sinirli doktor karar veriyo o istemedi surece kan tahlili yaptirmak imkansiz
Egelikiz Belguzar123 Vertretungarzt yokmu Ben gecen hafta oraya gittim Test yaptim positiv diye önce Vermek istemedi 4 senedir Kinderwunsch var ögrenmek istiyom Beta hcg yaptirmak istiyom diyince Verdi Überweisung kendi ev doktorum hemen veriyodu bu baya ugrastirdi Verdi hastaneye gidip yaptirdim hatta orda bekledim sonucu malesef negatif cikti 2.3 tü 😔😔 Ama Sen Hayirli güzel haberlerle geleceksin InsaAllah 🤲🏻❤️❤️