Merhabalar bişey aşırı kafama takıldı şu kusma olayı cidden herkeste neden bu kadar fazla hani hiç kusma olayı yaşamayanların cinsiyeti ne bu olay çok kafamı kurcaladı ben bakıyorum burada ki tüm kadınlar hani Hep kustuğunu söylemiş ben hamilelikte bir
İki kez kustum en fazla
Mide bulantıları
Sedabariskarisan cinsiyetle alakası yok bizim cinsiyetimiz erkek ve aşırı kusmalarım var ve uzun sürdü.
Bünye meselesi. Bir de doktorum annene çekmişsin dedi. Kuzenlerim dahil anne tarafım komple böyle. Dokuz ay kusan var. Ben beş ay kustum kızım olacak nasipse.
Sedabariskarisan 12+0 olduk hiç kusmadım cinsiyetimiz belli değil daha öğrenince haber veririm ama
- Düzenlendi
Sedabariskarisan 2.ayimda mide bulantilarim basladi istahim kesildi 5kilo falan verdim . Doktora soyledigimde bana prilam mide bulantisi ilaci verdi 5.ayima kadar kullandim arada biraktim iyi miyim diye denedim tum gun kusmalarim oluyodu mecburen devam ettim 5.ayda baktim gecmis kullanmayi biraktim. Bende o hic midesi bulanmayan hamişlerden olamadim 😂🙈
Cinsiyetimizde kiz
25.haftadayiz .
Sedabariskarisan ay maşallah vallaha hayranlıkla okudum. Bunu okurken de kustum hatta😂. Şanslı bünyeye sahipsiniz. Hamileliğinizin tadını çıkarın🥰
Sedabariskarisan Cinsiyetle bi alakası yok bence herkes diyor kızda kustum ben bu hamileliğimde ölüyorum mide bulantısından cinsiyet erkek
suscarparimm mide bulantisi hapi kullandiniz mi peki
Sedabariskarisan İlk 3 ay içim çıkana kadar kustum+ halsizlik+ baş dönmesi+ kalp çarpıntısı ne varsa doruklarda yaşadım. Çok zor Allah’ım kolayca geçirmeyi nasip etsin Herkese.
1Ada1 anladım bende hiç
Kusma olmadı genelde şey diyorlar yok çok kusmada kızın olurmuş kafamı yıkadılar birde herkes kız diye tutturdu daha cinsiyet belli
Olmadan kendi akrabalarım eşimin tarafı
Selamcanim Biz 4 kız bir erkeğiz eşimde üç kardeş erkek üçü de herkes tutturdu kız olacak diye tamam evlat kabul Allah’a karşı gelmiyorum ama belki erkek olacak yani garip açıkçası
Eldgrn Aman ben iki defa kustum çok kötüydü yediğim tost dokunmuştu bide dün kustum onu dışında hiç öyle ardı ardına kusmam olmadı
Eldgrn İnşallah sizin de olmaz
Baharoz Oy maşallah hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün ben işte üç defa kustum neyse bizim herkes kız diye tutturuyor bide kusma olayı kafamı karşıtırdı bende buraya yazayım dedim
segah06 Amin aman Allah korusun kusmayayım çok kötü cinsiyet belli mi sizin
@“suscarparimm”#p23577129Vallaha cidden birşeu demek istemiyorum bende inanmıyorum çünkü saçma yani
Baharoz Ben kullandım bir kez tabi
AnagibiAnaa Amin cinsiyetiniz nedir belli mi ben 4 ay iki haftalığım inşallah cinsiyeti öğreneceğiz
Baharoz Evet prilam zofer ikisinide kullandım zoferden memnun kaldım ben