Sltnemir Deletedmom_37 beta HCG testini sana vermediler mi cnm hastanede değere doktorda bakıyor zaten
Hallerimvarbenim Deletedmom_37 Google’a mutlu resim yaz aldığın ekran resmini oraya yükle linki de alıp buraya konuşma yerine yapıştır gönder 😀
pinarsabrii Deletedmom_37 7+2 de duydum. Garanti olsun tam 1 hafta sonrasına gidin, çok rahat duyarsınız diye tahmin ediyorum 🫶🏻
Deletedmom_37 Yehsen-27 ona nerden bakıyoruz ya bi anlamadım ilk hamilelik cahillik biraz🤣🤣 öğrenicem inşallah
Hallerimvarbenim Yehsen-27 5 haftalıkken 20bin civarı çıktı 6 haftalıkken artık kaç binlerdeydi hiç bilmiyorum yavrum 20binden sonra bıraktım bakmadık bir daha betaya
Yehsen-27 Deletedmom_37 Deletedmom_37 benimde ilk kim bende bilmiyordum kan tahlili sonuçlarından bakabilirsin
Cgdm34 Deletedmom_37 ben 5+2 de alttan vajınal ultrasonda cok net bır sekılde duydum canım karından duyması cok zor onu anca 7. Haftada falan oda doktorun gerçekten ıyı bır doktorsa duyabılıyor 🙏
Cgdm34 Deletedmom_37 kotu bır sey deılkı hıc bır tehlıkesıde yok canım emın ol ılk baslarda hıc bır doktor duyamıyor ama ben 5. Haftamda o kadar net duydum kı cok guzel bır duygu kalp atısını dınledıkten sonra alttan bakmıs ustten bakmıs hıc onemlı deıl🌸
Deletedmom_37 Sltnemir ya e nabızdan bakıyorum ama beta hcg falan yazmıyor birsürü test yaptılar ama beta yazmıyor (HCT) (HGT) falan var (HCG) yok yazmıyor yapmadılar mı anlamadım
Hallerimvarbenim Deletedmom_37 Ne zaman aldılar testi devlette mi özelde mi beta en geç çıkan hormon testi daha çıkmamış olabilir
Sltnemir Deletedmom_37 bilmem ama hastaneden bakınca kağıt veriyorlar işte benim öyle olmuştu hem pozitif negatif de yazıyor değerin ne çıkarsa
Hallerimvarbenim Deletedmom_37 Beta yok burda hakikaten başka sayfa var mı bu kadar mı 😅 betaya bakmadılar heralde