FiruzeAlagoz1207 Seymaaogretmenn12 Denizpyraz Belirtilerinin neydi acaba bende özellikle akşamları çok fazla kaşıntı oluyor
Seymaaogretmenn12 FiruzeAlagoz1207 Vücutta kaşıntı özellikle el ve ayaklarda . Akşamları artıyordu geceleri uykumdan uyandırıp kaşıntı tutuyordu . Sıcakta kaşıbçntı dahada artıyor 🤦 idrar renginde koyulaşma görülebiliyor. Bunları yazarken bile kaşınıyorum maalesef ki 😔
Denizpyraz FiruzeAlagoz1207 geceleri ellerde ve ayaklarda kaşıntı. Benim belirtim buydu kuzum bide çok koyu renk idrar.
FiruzeAlagoz1207 Seymaaogretmenn12 suyu fazla içmene rağmen koyu idrar rengi dimi 🤔 Allahim şifasını versin doktorunuza şikayetlerinizi söylediğinizde ne istedi sizden acaba tetkik olarak yani
Denizpyraz Seymaaogretmenn12 var kuzum suan 6 aylık hamileyim doktorum sıkı takipte ilkinde olduysa bundada olur diyor bakalım inşallah olmaz
Seymaaogretmenn12 Çok şükür doğum yaptım minik prensesim sağlıkla doğdu 2180 gram 2 saat yanımda kaldı sonra küveze aldılar yorulduğu için 3-5 gün küvezde kalacakmış 🥺 Dualarınızı bekliyoruz
FiruzeAlagoz1207 Seymaaogretmenn12 Allahim yardımcınız olsun tez zamanda kavuşun yavrunuza Allahim açık şifalar versin 💕