HaticeTabak Kadeerr canım hiç bilmiyorum o kadar bir bilgim yok kusura bakma anca o kadar yardımcı olabilirim Bu arada çok geçmiş olsun abbaniza rabbim acil şifalar versin Bütün hastalara şifa versin inşallah 🙏😔
Nnzhktt Kadeerr 115 mi ne oldu galiba eşim giriş yaptırdığı için net bilmiyorum ama yeni zamlandı selda karakaya ya gidiyorum mükemmel bi doktor
HaticeTabak Kadeerr bende babama çok duskunum ailemiz olmazsa biz bir hiç gibiyiz Rabbim ailemizin sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin 🙏 Hayırlı geceler canım
Yeyy ElifErdoanSarolu canim sen detayli ultrason yaptirdin mi? Bazilarinin kendi doktorlari da yapabiliyomus ozel hastanelerde.. sen yaptrdn mi nerde yaptrdn??
ElifErdoanSarolu Ever ben yaptırdım ama Yeliz hanım ben yapmıyorum dedi aynı hastanede sanırım saynur hanım yapıyormuş ben İzmit’te bir doktora yaptırdım tatil için oradaydım çünkü
HilalSahinoglu HalisEbruoban avicenna da doktorun var? Muayene ücreti ne kadar? Bir de kadın doktor önerin olabilir mi o hastanede?🙋🏼♀️
HalisEbruoban HilalSahinoglu canim orada sibel var ama kesinlikle tavsiye etmem hicbiseyim yokken bana erken dogum diye yatis verdi ben baska doktora gittim biseyin yok dedi sonra bobrek genislemesi yasadim hamileligimde kadin katater takacam dedi yone baska doktora gittim iki kere serum takti duzeldim hamile hamile ameliyat yapacakti su an sigortaliya ucreti 90 tl sanirim ama sibel hanima kesinlikle gitme canim diger doktorlari bilmiyorum ama onun yakininda eren hastanesi var oradaki bayan doktorlar iyiymis ben sezeryanla dogum yaptim 1600 normal dogum 1500 7 ay once oraya bi bakin derim
HilalSahinoglu HalisEbruoban eren hastanesindeki Filiz hanım var. Bana çok enerji vermedi açıkçası, yılların doktoru oralardaki herkes mutlaka filiz hanıma bir kere gitmiş ve öneriyorlar ama ben açıkçası çok sevemedim doktoru. Genellikle hep sezeryan oluyor onun hastaları nedense o yüzden de güvenemiyorum. Bildiğim kadarıyla bebek yoğun bakım ünitesi de yok galiba eren’de. O yüzden o civara yakın bilindik güvenilir doktor arıyorum, avicenna da çok iyi bir alternatif olabilirdi🙁
HalisEbruoban HilalSahinoglu canim sibeli hic tavsiye etmem ben her gittigimde 1 2 saat bekliyodum devlette bukadar beklemiyosun ama diger doktorlarini bilmiyorum ben soner beye gidiyorum klinigi var 1600 sezeryan 1500 normal dogum erenle anlasmali ama istedigin hastaneyede geliyo
HalisEbruoban HilalSahinoglu avicannanin karsisinda oradada bi bayan doktor var ama bilmiyorum hastasi cok oluyo ama hic gitmedim ama sonerbey gercekten cok cok iyi bir doktor
HalisEbruoban HilalSahinoglu benim ilk bebegimdede oraya gittim simdi ikinci bebegimyine ona gidiyorum