Dilekkkk detaylı ultrasyon yaptırdığımız doktora gittik ücretsiz resim verecekti ama bizim ki yüzünü kapattığı için vermedi 32 haftada suanda da başaşağı olduğu için alamadık 😞 sende detaylı yaptırdığın doktorla konus resim alamamıştım de belki ücretsiz verir canım
Anadolu yakasındaki kuzular ✋✋✋✋✋
Dilekkkk küplüce tıp merkezine gidiyorum doktor detaylı ultrason yaptırmadığım için bebeğinin yüzünü gör annesi dedi renkli ultrasonda gösterdi üstelik muayene ücreti 45 lira ve doktor çok çok ayrıntılı bakıyo tek tek her yerini gösteriyo anlatıyo ben çok memnunum 😊
HaticeTabak anladım canım ben detaylıya gittim de şimdi normal muayene de görmek istiyorum öyle ondan sordum
YagizAsyaMom ya İnan görsem yüzünü yeter kuzu detatlıda küçüktü çok net değildi yüzü ondan
OgretmenEva muayene ücreti ne kadar xanım
Dilekkkk yavrum Mehmet toprakta var renkli ultrason yani muayneyi yaptığı odada detaylı değil ama Birsen hanım muayne ederken 3 parçaya bölüyordu. Şimdi atılmış biliyorsun belki yerine gelen doktor daha güzel muayne ediyordur bir kere gideceksen baktırabilirsin. Bir sorun yok inşallah niye renkli istedin
Dilekkkk sen o zaman bir sefeeliğine git doktora söyle boyundan yukarısını yakınlaştırın diye
Hulyarecep ay verdi resim bir sürü 😀 ama ben 20+3 de gitmiştim küçüktü şimdi daha nettir die görmek istiyorum ondan muayene kaydı açmadan alırmıki 🤣
Happymammy nerde o hastane askm ilk defa duydum
YagizAsyaMom yok askm ya 28 oluyoruz net olmuştur artık yüzü görmek istiyorum ondan 😍 kaça bakıolar
YagizAsyaMom aynen bakim gidim olmadı
Dilekkkk 85 lira doktorum yok de yeni kayıt açıyor hemen en azından görürsün rahat rahat 😊
Ama ben geçen muayne de Fatih beye gittim ya hamileliğim in başından beri ilk kez çocuğumun boydan bir görüntüsünü verdi bana yüzü de netti bak sana atayım instagramdan Bi detaylı bide geçen muayenede fatih beyin verdiğini
Ama ben geçen muayne de Fatih beye gittim ya hamileliğim in başından beri ilk kez çocuğumun boydan bir görüntüsünü verdi bana yüzü de netti bak sana atayım instagramdan Bi detaylı bide geçen muayenede fatih beyin verdiğini
Dilekkkk Üsküdar’a bağlı benim oturduğum yere yakın diye gitmiştim memnun kalınca devam ettim. Küçük biyer ama kaliteli
http://www.kuplucetip.com/bizeulasin.html
http://www.kuplucetip.com/bizeulasin.html
Dilekkkk 80-85 tl gibi bişeydi :) ağrılarım geçti ya idrar yolu enf olmuşum ondan sancı ypmış..ürolojiye gitmedim bile 🙈 Ama iki gün önce sandalyeye oturmamla sandalye kırıldı küt yere..kuyruk sokumun kırıldımı çatladımı bilmiyorm dr röntgen çekilemediği için bu acıyı çekiceksin dedi..oturup kalkamıyorum inliyorum resmen..inan sezeryan doğum daha kolay.Allahtan bebişe bişey olmadı..biri bitiyor biri başlıyor anlayacağın ☺
Dilekkkk 18 haftalık hamileyim Doktorum Önümüzdeki haftalarda renkli bakacağını da söyledi Ama anlatımından şunu anladım belli haftanın altında olunca Doktorlar renkli göstermiyor Hatta benim doktorum 12 haftadan önce bebeğin kalp atışını bile dinletmek istemiyor ekranda görüyor ama sesli olarak dinletmek istemiyor ultrasonun yaydığı ses dalgaları kalp kapakçığında ısınma yapıyormuş sanıyorum ki renkli de o yüzden zararlı olarak görülüp sık göstermiyorlar