yektanem25 buyuk ihtimal baslamis dogumunuz cumayi bulmaz bu gece dogurursunuz gibi hadi hayirlisi bir avazda insallh.
Son haftasında olan anneler toplanalım
princess-mom 40 +2 ama yeri geniş rahat plates topu gibi sağa sola yuvarlanıp gidiyorum
Tugbashn Amin inşallah daha tam Nisan geldi diyemem lekelenme var oda çatı muanesi den sonra normal dedi doktor
39+6 ne sancı var ne kasılmaa😞 geleceği yok bu kızın
Sevvalkaya kız bende her dakika yapıyorum 😂😂 inşallah gelicek 39+1
37+4üm h.sonu çatı muayenem olmştu çatım çok darmış sezeryana yönlendirdi heeşey normal giderken normal doğma konsantre olmşken bu durum çıktı karşıma 38+5te alırız dedi doktorum kılo olarak 1hfta gerideyiz sizce bekletsem dahamı iyi olur en azndan 39 küsür falan akslk olmazsa diye kafam çok karışk sezeryandan tırsıyorm o ayrı konu zaten
Aysekalkan 😅 Aynen öyle 34 haftada doğuruyordum az daha ilaçlarla durdurdular şimdi de gelmiyor oynuyor bizle 😅
Rabiaozvtn hahahahha inşallah işe yarıyordur bütün gün üstünde zıplıyorum valla ya 😂
princess-mom 39+5 hiç bir belirtim yok
princess-mom 38 haftaligim bana çatı muayenesi yapılmadi acaba yaomiycakmi ya
Nesrincente
Bende 🥹🧿
39+3 hala gelmedi cocukimmm. Cuma günü sezeryan günü verdi doktorum. Yarın son kontrolüm var 😑😑
princess-mom 39+3 oğlumun hiç ama hiç gelesi yok sancı açılmada yok 😏
@Oznur1_23
Aynı durumdayız canım😔
@Nesrincente
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🌸
@Sevvalkaya
Kendileri ne zaman isterse o zaman gelecekler 🙏🏻
@Dalinimmm0412
Artık sonum sezeryan diye düşünüyorum 😔
@Ceyolii
Kız geç geliyor derler inanmaya başliyicam artık 🙄
@ZeynepBelgemen
38+5 de yapıldı bana canım açılman yok dedi doktor ilk ozaman yapıldı
@Limonzeytin
Valla bizde de herşey normal gidiyor 32 den beri bebeğin başı aşağıda ama çatı muayenesin de hiç açılman yok dedi ama çatın iyi dedi pek bişey anlamadım 🤔