princess-mom benim de normal ama açılma falan olmazsa eğer yani sadece suni ile normal doğum da sağlıklı değil.. Bebeğin içerde kalp atışı değişiyor sezeryana almak zorunda kalıyorlar bir de. Hem sancı çekip hem o durumu göz önüne almak istemiyorum.. Zaten doktorum ne derse ona güveniyorum. Bakalım bekleyelim açılma olursa ne ala ama olmazsa gün belirleriz.. Yoksa ben kendimi tamamen normale sartlamistim..
Son haftasında olan anneler toplanalım
Esref007 eee doktorunuz ne diyor peki bu durum için. Gelmezse yine de suni ile mi doğum başlatacak. Açılmaniz da yoksa çok zor. Ve bebeğin içerde kaka yeme ihtimalleri varmış. Merak ettim doktorunuz nasıl bir yol izliyor..
princess-mom 39+4 bende de sancılar var ama açılma yoktu en son gittiğimde gelmiyor paşam keyfi yerinde heralde
princess-mom 39+6 hic bir belirtim yok
princess-mom aynii
princess-mom 39+2 ne nişan ne sancı ne belirti hiç bir şey yok dört sekiz on gözle bekliyoruz artık 👀😂 sağlıcakla gelsinler inşallah ❤️
Meros15 merhabalar Nişan dediğiniz şey nasıl birsey acaba ?
princess-mom Öyle düşünme canım hep iyi düşün
princess-mom Bizde 39+1 olduk akıntı ve gece vajina ağrısı dışında bir şeyimiz yok
princess-mom yarın kucağımda olacak inşallah 🥰🥰
princess-mom stres yapma bence zamanı gelince açılman da olur sancın da olur gün yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz malum ama kafamız rahat olursa her şey daha iyi gider inşallah 🤗
Benim de 36+2 ama ciddi anlamda kasık ağrım var.🥺 ve dizlerimden altını hissetmiyorum sanki
princess-mom bende aynı bugün doktor 5 güne gelmezse sezeryan alcam dedi 🥹
KkkkBbbb amin inşallah sizde biraz belirtiler var mı yavaştan
princess-mom 39+5 günlük benim oğlumun da gelesi yok bacak ve iç kasıkta çok kramplarım oluyor onun dışında bir sancım yok ne zaman gelir bilmiyorum 🤦♀️
bulut_ailesi benim pazar gecesi nişan geldi sancı yok diye gitmedim doktora ertesi akşam bidaha gelince acaba sancıyı ben mi hissetmiyorum dedim gece acile gittik hafif ağrılarım var çıktı açıklık hiç yoktu dün akşam tekrardan kahverengi gibi akıntı geldi ama sancım fln yok bekliyoruz yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama
princess-mom 39+6 dayım bende 😬 Kanala girmiyooor🙄😂 2 cm açılmam var durduk öylece😞
KkkkBbbb inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur bakalım nazlı bebekler ne zaman gelcek😇