Son haftasında olan anneler toplanalım
Elaakar bana suni sancı vercekeler yarın
Sevvalkaya 😇😄sağlıklı olsun
Meros15 nişan naısl birşey di rengi yapısı
princess-mom bizimde 37+3 bakalım bizim ki ne zman gelecek
40+4 bir hafta once 2 cm acilmam vardi ama halen birsey yok yoruldum artik
yektanem25 sizin başlamış gibi siz doktoru dinlemeyin bence gidin bugün yatın gelir bebisiniz
princess-mom benımde açılmam yok 37+4üm çatımda çok darmış muayenede öyle çıktı normal doğm yaparsan 2saat süreblr dedi yorulrsn dedi bebekte çıkarken oksjn sorunu olablr dedi sezeryan o yzden dedi 🙄 pztesi gidicem bakalm son durum belli olacak artk. Çatın normalse normal doğm terch et açılma olur elbet en son çare sunni ile yaparsn sezeryan çekmektense benım şansm olsa normal istedm hep nasp olmayacak sanırım.
Biz de bugün 40 hafta olduk kızımla ama gelen giden yok heyecanlıyım bir yandan stres oluyor insan garip bir şekilde sanki sadece benimki doğmamış gibi saçma düşünceler geçiyor bazen ama böyle sizleri de okuyunca rahatladım bir tık demek ki normal bir şey olabiliyor bol merdiven inip çıkma mi yapsak sanki o biraz sancı getiriyor psikolojik mi nedir ilişkiyi bile denedim ama olmadı 😄
princess-mom 39+6 oğlumun hiiiiç gelesi yok 🥹🥹
Dolunaybelinay böyle hafif kahveli kanlimsi gibi sümüksü yapış yapış di
38+1 benim de 32. haftadan beri neredeyse az az ara ara ağrılarım oluyordu iki üç gündür karın ağrım hep var dün de belimden yayılan bir ağrı vardı ilk gebeliğim acaba doğum yakında olur mu çatı muayenesi cuma günü olacağım tecrübe edindiğiniz kadarı ile yardımcı olur musunuz?
bulut_ailesi aynıyız bizde bugün
40+0 olduk Rabb’im sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Benimde 39+4. Bende de hiç belirti yok 🥹
Ark Bitsin artık istiyorum bende ama suni sancı verilmesinden çok korkuyorum onu kaldiramam napcami da bilmiyorum oğlum var 3 yaşında ondan da ayrı kalamam daha önce hiç ayrılmadik karman corman oldum eşim 2 3 saate anca gelir o zaman giderim sanırım
princess-mom ay vallahi yalnız değilmisim. 39 haftaligiz hic açılma ve sancı yok. Doktorum 41 haftaya kadar bekleyebiliriz ama sonra gelmezse sezeryanla alırım dedi. Çarşamba gideceğim 40 hafta bitmiş olacak. Eğer yine açılma ya da sancı olmazsa gün alacağım. Beklemek istemiyorum artik. Ayrıca biraz 2-3 cm açılma olsa yine bekler suni sancı falan denerim ama hic acilmasiz suni ile asla doğurmam. Kimi duysal perişan olmuş durumda. Bakalım kısmet , Allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylıklar versin..
Bizde 38+4 olduk hiç sancı çıkmıyor nst de .Yalancı sancım bile yok
Ama hiç çatı muanesi yapmadılar ne zaman yapmaya başlarlar ?
@Ekonomist28-
Benim bu cuma randevum var bana da dün verecek 41 e kadar beklerim dedi bakalım her şey normal gidiyor dedi sezeryanla ilgili birşey söylemedi ama belki de bu cuma diyicek
princess-mom 41 haftadayiz oğlumun hiç gelesi yok