princess-mom iste bizim doktor riske atmayalim dedi bakalim hayirlisi
Son haftasında olan anneler toplanalım
Limonzeytin niye ısrarla almak istedi ki tuhaf yani söyle bakalım sende ısrarla kabul etsin artık erken doğunca bebek bence hem eksik kalıyo bazı yetilerden hemde kolik olma olasılığı falan varmış yani
hhacerozer sezaryende en fazla 39 haftaya kadar bekleyebiliyorlar
princess-mom 36+5 haftalığım 2 gündür ayaklarım morarıyor böyle birşey yaşadınız mı
Haticecebrail21 sağlıkla kavuşursun inşallah canım buraya yaz sürecide bende gelmesse suniyle dğurrurum diye düşünüyorum
38+1 aşırı batma baskı var rahime yurumekte o kadar zorlanıyorum ki yürüyüş yapamıyorum 🥺 ikinci gebelik ilkinde böyle olmamıştı 🙄
Baharow ne kadar beklerse inan o kadar iyi o yüzden son ana kadar bekletmek için konuşcam
princess-mom 38+2 gelesi yok sanırım daha 😂
Justmom vallah riske atmaktansa suni mantikli geliyor bana.o kadar ay bekliyoruz sirf suni agrisindan korkusundan ne diye sancimizi bekleyelim ki vaktini gecirmemek lazim.Insallah dogumumu atlatirsam yazarim🙂
Ekonomist28- suni sancı anlatıldığı kadar zor değil ilk bebekde 8 saat ikinci bebek de 4 saat diyorlar
Dalinimmm0412 ya benim de aynı valla
Kızlar 33+5 deyim sabahtan beri sırt ağrım vardı. Ama bir saatir faln bel ağrısı ve kasık ağrısı vurmaya başladı yuruyemiyorum resmen rahmimde ve kasıklarımda bir ağrı çok kötü uzandım vs bel ağrım devam ediyor hala bilmiyorum aynı durumu yaşayan var mı sizce acile gitmeli miyim?
princess-mom şuan 124 mesaj var demekki haftaya 124 kişinin doğurdum diye post açması laizmm ama nedense eee dogurablar kaybolup gidiyor . Bir yazmiyorusnuz arkadaş 😄😄😄😄
__meczup__ canım ben hic açılması olmadan sadece suni sancı ile doğum yapanlardan aldığım bile ve tabi ki doktorumun söylediği kadari ile biliyorum. Hic acilmasi olmayan birinin 8 saatte acilmasinin olacağına inanmiyorum açıkçası.. Tercih mesela tabi ki canim. Allah herkese yardim etsin.. Kim için ne hayırlı ise o olsun..
Haticecebrail21 baş çapı 2 hafta önde gidiyormuş normal için sıkıntıya girer dedi doktor
39 haftalık hamileyim 2 cm açılmam var ne yapmam gerekiyor bu aşama da
Ezoo35 hii simdi anladi.herseyin hayirlisi olsun😊
Ekonomist28- amin benim 2 cm di acilmam 8 saat sonra doğum oldu
ZeynepBelgemen devlete mi gidiyor sunuz bende 40+0 ama banada yapılmadı
princess-mom 39+4 deyim ama ne nişanda açılma ne ağrı var. Pazartesi yatış verdi doktorum. Suni vereceğim dedi aklımda bir sürü soru işareti var açılma olmadan suni verilir mi ?