melekkalp227 şimdi arkadaşların yazılarını gördüm de benim de çevremdeki çoğu insan extra dikkatliydi. Fakat ben her şeyi yaptım. Eğildim kaldırdım, ilişkiye girdim, koştum oynadım zıpladım. Fakat düşük riski minimum olan bir hamileliğim var rahim yerinde belirli cm bakıyorlar. Erken doğum ve düşük riskinin düşük olduğunu söyledi doktor. Beslenmeme dikkat ettim ananas hurma bitki çayı tüketmedim. Günde bir kahve bir siyah çay tükettim. Doktorum buna bile çok demişti de dayanamadım 😂 çünkü yediğiniz kahvede besinlerde de kafein var. Aslında farkında olmadan gün içerisinde kafein alıyoruz. Hamilelere 300 mg kafeini geçmeyin diyorlar. Ben spor yapıyordum doktor ne olur ne olmaz azalt dedi. 3 aydan sonra istediğim gibi başlayabileceğimi söyledi. Dans ve platesime 3 ay ara verdim. Evde hafif hareketler ve yürüyüş yaptım. 3 ayım dolduğu gibi de spora geri başladım :)))
Önerim kötüyü çağırma canım. Doktorun risk yok diyorsa biraz dikkat etmeyle hayatını yaşa. Bugünler bir daha umarım gelir ama bu yaşın şu anın ve şuanki bebeğinle gelmez :)