Nevaninannesi Kızlar selam 👋 Aranızda hiç dr’una oje kullanımını danışan oldu mu aranızda acaba ? Ya da bilgisi olan var mı?
nazlicancrbg Tunti Nevaninannesi ben sormuştum. Normal oje kullanabileceğimi söylemişti. Kalıcı ojeyi tavsiye etmemişti.
Miniklerin_annesi67 Nevaninannesi ojede kullandım saçta boyattım el yüz kremi de kullandım her şey zararlı malesef yediğimiz içtiğimiz sürdügümüz her şey sagdece sakınan göze çöp batar
Nevaninannesi mminiginannesi10 aslında yediğimiz şeyler bile pek doğal değil ama asetonun kimyasal kokusu vs elim ojeye gidiyor gidiyor geliyor 😀
annebebek6748 nazlicancrbg aa kaliciyi neden tavsiye etmiyomus ki acaba benimde yaptirmaya niyetim vardi 😕
nazlicancrbg annebebek6748 valla bende bilmiyorum, bana saçma gelmişti yaptırmıştım kalıcı bişey olmadı 🙂
_edakrsu22 Valla ben sürüyorum ojenin ne gibi tehlikesi olabilir bebek karnımın içinde oje tırnakta saçma geliyor bana
Nevaninannesi _edakrsu22 tırnakların hava almasını engelliyor ve kimyasal sürüyoruz geçirgenliği yüksek bir yer ya o yüzden öyle düşündüm ama yediğimiz içtiğimiz doğal bir şey kalmadı ki buna dikkat edelim kafası da doğru geliyor bilemedim :)
isimyazmakzorunlumu Oje sürdükten iki saat sonra idrarda ojenin içeriğindeki maddeler bulunmuş. Onların da içinde endokrin sistemini etkileyen madde dahi var. Ben çok sevmeme rağmen tercih etmiyorum bu dönemde.
kizannesiyimm haftadan sonra sürebildim. O da öncesinde her şeyden tiksinip elden ayaktan düştüğüm için sürememiştim yoksa o zamanlarda da sürerdim mutlaka. Her kontrole farklı renk ojeyle gidiyorum ve doktorum hiçbir şey demedi ki ilaç kullanımını minimumda tutan ve doğal ürünleri destekleyen bir doktor kendisi.
Deletedmom52620 Nevaninannesi ben kullanıyorum doktorumda görüyor hatta kalıcı oje ve protez tırnağı soracağım gittiğim güzellik merkezi doğal içerikli kalıcı oje kullandıklarını söyledi + cilt bakımı da aynı şekilde doğal içerikli kullanabileceklerini yarın kontrolümde soracağım onay verirse ikisini de yaptıracağım 🥰