26 haftadan merhaba nasılsınız kızlar nasıl geçiyor hamilelik 😇 calışıyormusunuz bugün işi bırakacağımı söyledim 🙈
Hamilelikte çalışma-Nasılsınız kızlar 😘
Ecenur0 bende 22 haftaligim çalışmıyorum anca yatıyorum halsizlik var hicbir sey yapmak istemiyorum😅😓
Ecenur0 38 haftadan merhabalar artık doğmasını bekliyorum sabırsızlanıyorum 🤩 çalışmıyorum ev hanımıyım
- Düzenlendi
30+3’ten merhabalar hemşireyim üniversite hastanesinde çocuk acik yoğun bakımda çalışıyorum 37.haftaya kadar da çalışmayı düşünüyorum yoruluyorum ama iyi oluyor
Ecenur0 Belirsizlikten merhaba 😃
4 buçuk yaşında bir oğlum var şuan reglim 4 gün gecikti iki test negatif çıktı yarın kan testi vericem
Ecenur0 37. Haftamızdayız doğmasını bekliyorum artık ☺️ Dün itibari ile doğum izinine ayrıldım
DemirinAnnesiiii bende doğum iznine cıkıcam ama erken çıkmayı düşünüyorum doğumdan sonra da calısmıcam
misslavinia1 kan değerlerin nasıl canım dikkat et kendine
Ecenur0 kan degerlerim normal bi sorun yok havalar sıcak valla baya etkiliyor bizi
- Haftamdayım. Masabaşı çalışıyorum öğlene kadar iyi ama öğleden sonra bel ağrısından kıvranıyorum fıtığım vardı normalde de. Allah verir sabrını diyip 37 ye kadar devam😊 bakalım inşallah başarırım doğum öncesi izinlerimi doğum sonrasına aktarmayı çok istiyorum bebeğimle daha çok vakit geçirmek için😊
Masa başı çalışıyorum 33 hafta olcak nerdeyse.37 ye kadar devam 😂 evde olsam kafayı yerdim . Yatmak uzanmak hiç bana göre değil
Ecenur0 36+4 haftaya bugün kontrolüm var inşallah ayriliyorum doğum iznine
20 haftalığım 32 ye kadsr devam ama zor oluyor bir de şantiye de calisiyorum daha zor
Ecenur0 doğumdan sonra çalışmayacak isen canım 32. Haftanda çık o zman valla doğumdan sonra çalışacağım ben bde pandemi sürecinden beri evden çalışıyorum ondan dolayı 37. Haftama kadar çalıştım yoksa 32 de bende çıkardım sıcaklarda zor oluyor
DemirinAnnesiiii aynen canım 32 haftada cıkıcam inşallah
Havalar çok sıcak Allah kolay versin kızlar 😘
Ecenur0 merhaba bende 13+2 yim çalışıyordum hamile olduğumu öğrendiğim de ama yaz tatili girdi araya okullar kapandı o yüzden tatile girdik ama evde sıkılıyorum şuan acaba isee girsem mi diyorum kendime çok güvenemiyorum bir gün çok iyiyim ama diğer gün rahatsız olabiliyorum kararsızım.. ha bide çevre çok sinir hamile hamile eşi çalıştırıyor diyecek bir sürü kapasitede insanlar var akrabalar var hala kararsizim sizcee??