Beril_Terzi Aselsmoms benimde %51 erkek gibi dedi 😂ama benim kızımda da doktor erkek demişti12. Haftada 16 da kız dedi 😅içime kız doğuyor🥰sen ne hissediyorsun☺️
Aselsmoms Beril_Terzi bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum canım ama bazen de erkek diyorum karmakarışık🤦🏻♀️
2Mozilla Beril_Terzi bende 13+3 te gittim erkek dedi ama devlette baktırdım pek ilgilendiğini soyleyemicem dikkatlice bakmadı erkek dedi ama bende kız hissediorum bakalım hayırlısı inşallah
2prenses1prensannesii Nurten2610 yok henüz değil çarşamba günü gidecem bakalım daha belli olur inşallah
Beril_Terzi Aselsmoms yaaa benim kızımda 3,5 yaşında Ocak da 4 olacak doğumlarda aynı zamana gelecek sanşa bak🤗🤗
2prenses1prensannesii Symtk yok henüz öğrenemedim çarşamba günü gidecem bakalım daha belli olur inşallah senin cinsiyet belli mi
Askld Yazz12 benimde sizinle aynı gün tahmini kızmış yüzde seksen dedi.degismez heralde artık.kız olursa adını denizsu koymayı düşünüyorum sizce guzel bı isimmi
Yazz12 Askld cinsiyet icin bu haftalar cok erken bana da erkek denildi ama bnce degisebilir bikac hafta daha bekleyebiliriz. Isim olarak da maddesel degil de daha çok manevi anlamlar taşıyan isimler daha güzel oluyor tabi tercih yine size kalmış 😊
Symtk 2prenses1prensannesii yaa maşallah 🧿 Allah analı babalı büyütsün benim daha ilk zaman geçmiyor sanki