Kayrabera8 14+1 iz biz de, ama bebeği ne zmn almayı planlar doktor bilmiyorum daha, cinsiyetleri öğrendiniz mi? Ayrıntılı usg de 12+ 5 de kız gibi ama yanılma payı olabilir dedi
Aselsmoms Kayrabera8 hiç bilmiyorum ki canım ben normal oldum ilkinde😍 sizin cinsiyet belli oldu mu canım
Armin-Guney 2erkeksnnesi Aselsmoms evet planlama yaptıran benim . Cinsiyet belli olmadı. En son 12. Haftada devlet hastanesinde randevum vardi. Doktor söylemedi. Geçtiğimiz cumartesi özelde randevum vardi ama oğlum covid olunca bende başkalarını riske atmamak için gidemedim randevuya . Önümüzdeki cumartesi randevum var o zaman öğrenirim umarım 🤷♀️😇😇
Aselsmoms Armin-Guney bende arzuya planlama yaptırmıştım canım doktor 13+3 erkeğe benziyor dedi bakalım inşaAllah ikimizin ki de tutmuştur gönlümüzdekini nasip etsin rabbim 🥰
Burcu_asf Aylin355 benn 😂 Rabb’im nasip ederse inşallah 🤲🌼 12+2 yim bir oğlum var 2.5 yaşında o 11 Şubat doğumlu karnımdaki ise 20 Şubat dedi doktor tam 3 yaşına giriyor kardeşi oluyor inşallah 🤲
Beril_Terzi Aselsmoms benimde 14+1☺️☺️☺️Kızım da Şubat görünüyordu ama 18 Ocak da doğdu bakalım bu ne zaman gelecek cinsiyeti bellimi ☺️
Aselsmoms Beril_Terzi valla canım 13+3 doktor erkeğe benziyor dedi ama bilmiyorum sizin cinsiyet belli oldu mu😍
Cananbinici 2prenses1prensannesii henüz belli değil 11. Hafta da gittik kontrole 13 den sonra öğreniriz dedi doktorumuz 🥰🥰 sizin belli mi cinsiyet 😍
Beril_Terzi Aselsmoms benimde %51 erkek gibi dedi 😂ama benim kızımda da doktor erkek demişti12. Haftada 16 da kız dedi 😅içime kız doğuyor🥰sen ne hissediyorsun☺️
Mfozturk Beyzanur01 yaa bizde 13+6 yız. Bize de Şubat’ın ilk iki haftası bekleyelim dedi. Bakalım sağlıcakla gelsinler inşallah
Mfozturk Beyzanur01 henüz gitmedim. 16. Haftayı bekliyorum netlessin diye. Senin belli oldu mu. Ya da ne hissediyosun😍