MeriHera Ormanmeyvelii kıymalı mı pirinçli mi, kıymalıysa yanına cacık olabilir ferahlatır, pirinçli ise yanına et türü yakışabilir
Ebbruc Haticebrck21 Gaziantepte pirpirim katıklısı derler de ben anlaşılmaz diye öyle yazdım 😂 semiz otu doğranır , haşlanır rengi değişirken içine 1 avuç bulgur atılır ve kaynar. Bulgur pişince suyu süzülür soğutulur ve yoğurtla cacık gibi yapılır . Çok güzel oluyor hele de bu sıcaklarda tavsiye ederim ☺️
Haticebrck21 anneolmakzoramagulusuyeter bnde öyle ama yemek zorundayım maalesef yediğimi çıkarıyorum geri ama burada görünce biraz iştah açılıyor sırf bu yüzden açtım postu
anneolmakzoramagulusuyeter Haticebrck21 ahh benn de ben dee sayende biz de nasipleniyoruz Allah razı olsun 🥰
Medinedogru03 Haticebrck21 Annem sagolsun bana yemekler yapıyor iyi ki varlar , hiç yapamıyorum bugün lahmacun ve brokoli corbasi yapmış 🥰
Haticebrck21 Medinedogru03 etli hicbir şey yiyemiyorum ya çok severim normal de afiyet olsun yapanlarin ellerine sağlık
Bayancorek Haticebrck21 36. haftadayım ama 35 den beri erken doğum riskim var, bir şey yapamıyorum hemen yoruluyorum ağrı giriyor. 😥