Dylann Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim ve doktorum prenses doğum yapabilirsin dedi aranızda prenses doğum yapan var mı tavsiye eder misniz? Ikınmayı zorlaştırıyor diyorlar ama doktorm çok iyi bir doktor öyle olsa neden olur der ki🤷🏻♀️
Glnr-2021 Ben çok memnun kaldım sadece ıkınma konusu can sıkıcı sancı geldikçe ıkın diyorlar ama ıkınamıyorsan ebe yardımcı oluyor
Glnr-2021 Esraraz acısız değil sancı çekiyorsunuz ama açılma çok hızlı oluyor akşam 11 de 2 cm açıklıkla gittim 3 ü5 geçe doğum yaptım sabah taburcu olduk mis gibi 😬
kahvesever__ Dylann doğum çok çok zordu şimdi anlatmayım çok uzun ve etkileneler olabilir linç yemek istemiyorum
Xxx0101 kahvesever__ ay bütün prenses doğumlarda siz varsınız hepsinde de çok kötü negatif şeyler tüm konulara tek tek yazdınız herhalde.
Dylann Sehrbnon122 yoo istedm. Dedm ben prenses doğum istiyorum ilk. Doğum için oluyor mu olur dedi 😂 bebeğn gelişi değişirse duruma göre bakarz tabi
kahvesever__ Xxx0101 benimi takip ediyorsunuz hanfendi kötü geçtiyse kötü diyorum doğum iyi değildir illa iyi mi yazmam gerekiyor anlamadım
Xxx0101 kahvesever__ prenses doğumları takip ediyorum hepsinde siz:) anladık kötü geçti sizin ama herkesin öyle olmak zorunda değil?
Pembebulutt Xxx0101 22 gün önce katılmışsınız ve bu şekilde ben 2 post gördüm bu arkadaşı şimdi gördüm yorum yaparken 😌 hem arkadaş sormuş o da yaptığı için cevap vermiş gayet normal neyini tuhaf karşıladınız anlamadım 🙄