Annesininportakali53 Meleeeda111 adete 6 gün kala 1979 degerle öğrenmiştim şuan 23 haftalik oldum 🧿🤲🥰
_ozlmm Balsesos hayır 6 gün önce test ile öğrendim kan testi verdiğim de adetime 4 gün vardı adetim daha geçmemişti
06Burcu06 Adetimden 4 gün önce ilk cubukta 2 cizgi gördm sonra kanda hcg 400 gördum. Suan hcg 2500 civarı 1 haftada da hcg değerim çok yükseldi
Nurhatice01 Mercan12 merhaba bende klomen kullanıyorum 5 günlük bir ilaç verdi.dr hemen mi kaldınız hamile 🥰
Mercan12 Nurhatice01 evet adetin 5 günü başladım gunde 2 tane attım doktor ilişki tarihi verdi ona uydum sadece klomenle ilk denemede oldu sukur
Cherry95 Meleeeda111 menstrüasyonumdan 6 gün önce öğrendim. Beta değerim 9 du. Kese bile yoktu. Ultrasonda sadece rahim duvarının kalınlaştığını görmüştü doktor. Sonraki hafta kese sonra da minik elamızın nokta görüntüsü :)
bykarakan Meleeeda111 2gün kala erken gebelik testiyle öğrendim regl olacağım gün hastaneye gittik 2445 ti 🙃
AdinsMom Valla geçen hafta adetimin olucağı gün öğrendim 12.61 ile fakat iki gün sonra düşük yaptım şuan adetime 2gün var kasık bel ağrılarım oldu inanılmaz derecede akıntım var ama çok korkuyorum test yapmaya ya negatifse diye 2 gün beklicem bakalım
Meleeeda111 AdinsMom bence bekliyeyin çok yeni daha bende düşük yaptim betanizin sifirlanmasini beklemenizi tavsiye ederim hayırlısı olur inşallah