Meleeeda111 Sorum yukarda yorumlarda buluşalım 🌸 Beta hcg degeriniz kaçta ve adetten kac gün önce ögrendiniz.
Semilk05 Meleeeda111 3 gün kala kan verdim 22 çıktı gebelik yok dediler ama vardı biliyorum hissediyordum. Bişey demeden çıktım adetim geçtikten 2 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı tekrar kan vermeye gittiğimde 510 çıktı değerim.
Meleeeda111 Semilk05 nasil gebelik yok derler ya 5 üstü gebelik bazen anlamıyorum ne sistemle calisiyolar
Semilk05 Meleeeda111 bende anlamıyorum bazen böle yapıyorlar bilerek aynı yere gittim ikinci sederde de o zaman çok yeniydi olmayabilirdi de felan dedi
Arirang Meleeeda111 Adetten 3 gün önce beta hcg 4.74’tü. Epey bi umutlandım. Adet 3 gün geçince 320’ye çktı
Sinemmmun Meleeeda111 5 gün önce erken testte cıktı kanda da direk aynı gün 187 cıktı nasıl oldu bende anlamadım 😁
Hilallalal Mercan12 çok erken öğrenmişsiniz ne güzel erken döllenme oldu sanırım. Belirtileriniz nelerdi
Mercan12 Hilallalal ben klomen tedavisiyle kaldım o yüzden erken dollendi göğsümde kırmızı damarlar cikti minik minik karnim ağrıyordu oyle anladim
Nurhatice01 Mercan12 merhaba bende klomen kullanıyorum 5 günlük bir ilaç verdi.dr hemen mi kaldınız hamile 🥰