Bebektenkokular17 Benimde 13 Aralık sat. 34+1 im sicakalr çekilmiyor hazirliklar bitmedi. Zorlanıyorum da çok off off
pinarkibar vesilece evet bana da öyle geldi ben iki hafta sonra çağırır diye düşünüyordum ama bi sıkıntı olmadığı sürece Eylülde gel dedi anlamadım 🙄
Seymaaagrhn Benimde son adet tarihim 17 Aralık. Cumartesi NSTye girdim sancı çıkmadı ama gün içerisinde minik minik sancılar oluyor bazen doktor en erken 5 haftaya olur dedi doğumu
pinarkibar vesilece ayyy en ufak şeyde giderim ben valla ya zaten korkuyorum sancı falan nasıl olur nasıl birşey diye 😂
GamzeDs vesilece 34+2 deyiz dün mide ağrısıyla hastaneye gittim nstye bağladılar sancı falan yoktu. Benim bebeğimin gelişimi geri olduğu için çatı muayenesi yapalım dediler kabul etmedim.
Meltemsalhogl GamzeDs nekadar geride gelisim bende 34+1 im 15 gundur hic kilo almamis bebegim 2 kilo haftalik takip basladik biz her hafta gidicem eger kilo almazsa karinda bekletmeye gerek yok ozmaan erken dogum pilanlariz dedi doktor
Muallime_97 GamzeDs merhaba ne kadar gelişim geriliği var acaba benim de bebeğim 35 haftalık ama gelişim geriliği var ayriyeten yaptığiniz yediğiniz şeyler var mı
vesilece Gkcklc en yakın arkadaşım da hiç bi alışveriş yapmamış şuan 7 aylık ama onun hep diğer çocuğundan kalmış 🤷🏼♂️
Gkcklc vesilece sen neyine güvenip de hazırlamadın diyorsun demi ya bende öyle düşünüyorum yanlış yaptım galiba 😏
yagmur_s vesilece ben de 34+3 oldum herşey tamam da daha taşınma işimiz var😭 ev yerleştirme temizlik derken ben bebeğin eşyalarını koliden çıkaramadan doğururum heralde 🤦🏻♀️😂😭