[silindi] Kızlar bir süre önce pıhtılaşma için genetik test vermiştim. Bir ay olmuştur. Sonuç olarak pihtilasma cikti igne baslaticam dedi doktor. Sadece tek sikinti ben igneden çok korkuyprum. Bir de her gün olmam gerekcek. 😮💨 nası yaptınız kızlar.
Limonzeytin [silindi] göbekten deliğin kenarına 3 parmağnı koy sağ ve sol olarak hergün yap derisini biraz çekersen hiç acımaz bende korkardım eşime ve anneme yaptrdm hep ama iğnesi korkulacak gibi değil kıl gibi bişi. Youtube de videolarda var bak istersen. Mecbur olunca yapılıyo malesef👍
sehercyrngr [silindi] ben ilk bebeğimde şimdide kullanıyorum bildiğimiz iğnelerden değil küçük ince bisey deri altı iğnesi diye geçiyor ilk 4 ay karnına sonra da koluna veya ayağına vuruluyorsun hep kendim yaptım öyle zor ve can acıtıcı degil icin ferah olsun çok basit 🥰🌸
[silindi] sehercyrngr inşallah ilk 4 aydır valla 🤣🤣🤣 tesekkur ederim. Daha ne kadar kullanicagimi bilmiyorum.
Merakliannee06 [silindi] Allah yardımcınız olsun rapor yazdırmayi unutmayın ki uygun fiyata alin göbek deliğinin sağ sol tarafına 3-4 parmak ölçüp göbeğinizi sıktırıp iğneyi uygulamanız lazım bı iki deneme de alisirsiniz morarması ve iğneyi yaptıktan sonra yanması normal inşallah sağlıcakla tamamlarsiniz süreci 🥰
[silindi] Merakliannee06 ay insallah ya doktor aradi beni hamileyim diye hemeb sonuc cikar cikmaz gel dedi. Rapor yazcak simdi . Iste ben de bekliyorum kapida forumda takiliyorum 🤣🤣 1 ay önce vermistim kan daha yeni cikti
Merakliannee06 [silindi] Allah’ım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 benm tedavi olduğu için ben çok iğne yaptım alıştım birde raporu kimse söylememişti özele gitmiştim hep pahalı pahalı aldım
[silindi] Merakliannee06 ben de özele gidiyorum yoksa rapor sayilmiyor mu özelin 😵💫😵💫😵💫 teseklür ederim canim bu arada insallah. Valla özelde doktor rapor yazicaz diye cagirdi ama insallah ucuza gelir. 😊
Merakliannee06 [silindi] yok sayilir illaki bnm doktorum yazmadı bende bilmediğim için rapor yazın dememistim 🤣
Marblingg [silindi] tup bebek yaptirdim sorun yok ama onlem amacli doktor dogana kadar vurduruyo ben yildim biraktik 1 ay oldu doktorun haberi yok😂😂 acitmiyo korkma ben esime yaptiriyodum kiminin kolu hic acimiyo benim cok agriyodu igne degilse icindeki ilac agritiyo karindan yapincada pek bisey hissetmiyosun basta sonralari sıkıntı ama ufak sıkıntılar 😅😅
[silindi] Marblingg valla benim de önlem amacli ecoprin verdi doktor. Ama sonra lekelenme olunca biraktim doktor bıraktırdı😕😕 simdi igne lekelenme yapmaz insallah. Bilmiyorum canım. Valla ben de hergün yapmasam iki gunde bir yapsam nolur ki diye dusunuyorum 🤣🤣 insallah cok acimiyordur
Marblingg [silindi] dua et sabah aksam vermesin😅 eger 6 binlik verirse gunde bikere 4 binlik verirse 2 kere
Hallerimvarbenim [silindi] Benimde çocukluğumdan beri gelen iğne fobim var bayılırım hep bu iğne gibi değil kıl gibi hissedilmiyor
beybidoga [silindi] ilk gebeliğimde pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı. Ben ki başkasına bile bakamam iğne vurulurken. 6 ay vuruldum. Kendim vurdum bazen de eşim vurdu. Gözlerini kapat bebeğini düşün derin nefes al ve öyle dene. Yine hamileyim iki gündür vuruyorum. Unutmuşum yakmasını acısını iki gün bi zorlandım. Bakalım bugün ne olacak. 🍀
[silindi] beybidoga sürekli aynı saatte mi yapıyosun canım doktor bana aynı saatte yap önemli dedi de