suscarparimm ahahah bizim de yeni yeni böyle göbeğim çıkalı hamile olduğumun farkında😁
Bebeklerinize lakap takıyormusunuz 😍🥰
suscarparimm bizde ceviz diyoruz 😅😅😅
suscarparimm oğlumu askim hayatım oglummm annemmmm
Kızımı abisi naslı diyo bende naslikoooo diyorum gülücükler saçıyor 🙈🤣💕🧿
Ziynet4459 bu sıcaklarda Allah sabır versin bize şekerim , ben nefes alamıyorum yatamıyorum sırtım her yanım ağrıyor, bacaklarım krampla uyanıyor
- Düzenlendi
suscarparimm biraz tuhafmış lakaplarınız hakikaten 😁 ben çok Farklı lakap takarak sevmem sanırım en fazla fındığım fıstığım Bitanem gibi şeyler ☺️ Annesinin kuzusu bebeğim Defnemm 🌸
Hamile kalmadan önce bir takım planlar yaparken eşimle konuşmalarımızda ailemize bir eleman dahil olursa şöyle olur böyle olur diyorduk. Hamile kaldığımdan beri Eleman yada elo diye seviyoruz 😂 Elo napıyo tekme atıyormu ? Yada bizim eleman ne durumda? gibi bakalım şimdilik bu 😬
suscarparimm evetttt tostosss diyorum :)
suscarparimm her gün değişiyor. Bugünkü lakabı : nunik
suscarparimm doğmadan önce pıtırcık pıtırcan, sonra da tospik tontik şapşik 😅
suscarparimm henüz daha doğmadı ve çok küçük ama ben ona mercimeğim diyorum
MeralMine ben bi de çağrı merkezi çalışanıyım aşırı zor Allahtan evden çalışıyorum da sıkıntı olmuyor şirkete gitsem ölmüştüm valla bende zor nefes alıyorum
Cennet kuşum,cennet kokulum diye seviyorum kızçemi😍🐣
suscarparimm tüp bebek tedavisi gördüm tek bir yumurtam iyiydi o da tuttu çok şükür 5 haftalığız şuan kese için bekliyoruz bebişim 6 mm olmuş🥰
Eşim cırbağım diyor 🤣 bende cimcimem 😍🥰
suscarparimm sıpa, kerata, yaramaz, bacaksız, küçük g*t 😂😂 ne kadar da güzel seviyorum oğluşumuuuu😂
(Linç etmeyin lütfen duyar da kasmayın ben böyle seviyorum)
suscarparimm tosbirikim lilugum paşam diye seviyorum sağlıkla gelsinler insallah
Benim sipam çok fazla hickirdigi için ona hıçkırık diyorum 😁 ilk oğlumda çok hickiriyodu😁
suscarparimm fasulyem di önce şimdi tospikim arada oğluşum
suscarparimm ben güzel kızım, meleğim felan diyorum eşimde bonfilem diyor 🤣🤣
suscarparimm kızımı öğrendiğimde jelibon kadardı ve uygulamadan mesaj gelmişti bebeğiniz jelibon kadar diye, o saatte de jelibon yiyordum. O dakikadan itibaren jelibon diye kaldı kızımın ismi. Öyle yer etti ki kimse ismini kullanmıyor. Gören herkes jelibon diyor, hediyelik jelibon falan dağıtmıştık hatta doktorumuz dahi jelibon diyor artık. 😂 şimdi oğluma gebeyim, onun da gönlü kalmasın diye Bonibon diyorum 🤣🤣🤣🤣