• Öneri
  • Bebeklerinize lakap takıyormusunuz 😍🥰

suscarparimm oğlumu askim hayatım oglummm annemmmm
Kızımı abisi naslı diyo bende naslikoooo diyorum gülücükler saçıyor 🙈🤣💕🧿

Ziynet4459 bu sıcaklarda Allah sabır versin bize şekerim , ben nefes alamıyorum yatamıyorum sırtım her yanım ağrıyor, bacaklarım krampla uyanıyor

suscarparimm biraz tuhafmış lakaplarınız hakikaten 😁 ben çok Farklı lakap takarak sevmem sanırım en fazla fındığım fıstığım Bitanem gibi şeyler ☺️ Annesinin kuzusu bebeğim Defnemm 🌸

Hamile kalmadan önce bir takım planlar yaparken eşimle konuşmalarımızda ailemize bir eleman dahil olursa şöyle olur böyle olur diyorduk. Hamile kaldığımdan beri Eleman yada elo diye seviyoruz 😂 Elo napıyo tekme atıyormu ? Yada bizim eleman ne durumda? gibi bakalım şimdilik bu 😬

MeralMine ben bi de çağrı merkezi çalışanıyım aşırı zor Allahtan evden çalışıyorum da sıkıntı olmuyor şirkete gitsem ölmüştüm valla bende zor nefes alıyorum

Cennet kuşum,cennet kokulum diye seviyorum kızçemi😍🐣

suscarparimm tüp bebek tedavisi gördüm tek bir yumurtam iyiydi o da tuttu çok şükür 5 haftalığız şuan kese için bekliyoruz bebişim 6 mm olmuş🥰

Eşim cırbağım diyor 🤣 bende cimcimem 😍🥰

suscarparimm sıpa, kerata, yaramaz, bacaksız, küçük g*t 😂😂 ne kadar da güzel seviyorum oğluşumuuuu😂
              (Linç etmeyin lütfen duyar da kasmayın ben böyle seviyorum)

Benim sipam çok fazla hickirdigi için ona hıçkırık diyorum 😁 ilk oğlumda çok hickiriyodu😁

suscarparimm kızımı öğrendiğimde jelibon kadardı ve uygulamadan mesaj gelmişti bebeğiniz jelibon kadar diye, o saatte de jelibon yiyordum. O dakikadan itibaren jelibon diye kaldı kızımın ismi. Öyle yer etti ki kimse ismini kullanmıyor. Gören herkes jelibon diyor, hediyelik jelibon falan dağıtmıştık hatta doktorumuz dahi jelibon diyor artık. 😂 şimdi oğluma gebeyim, onun da gönlü kalmasın diye Bonibon diyorum 🤣🤣🤣🤣