chicharitoo BBuseY anladım. Benim doktorum özellikle mutlaka yaptır dedi. Sanki olumsuz bir şey çıksa napılacaksa. Neyse hayırlısı olsun🌺🌺
mommyzx chicharitoo 11+4 günlükken devlet Hastanesi’nde yaptırdım ultrasondan ense kalınlığı ve burnuna bakıyor + kan testi veriyorsun 2 tüp o kadar 😌
BBuseY minikoglummm bence onu tam anlatamadı. ultrasonda zeka testi yazmış ultrasonda ense kalınlığı burun ölçüsü diyecekti galiba. 🫣🫣😂
beybito27 BBuseY ense kalınlığı burun ölçüsü zaten alındı. Zeka testi de bebeğin anne hareketlerine tepkisi şeklinde oldu. Ben öksürdüm bebek zıpladı. Ziplarken görsel aldı
beybito27 chicharitoo hayır bu test zeka testi değil ikili tarama testi. Tarama olduğu için zaten zeka testini de içinde barındırıyor. Tok karnına gitmek ve şekerli birşey yemek gerekiyor. Haftasına gore bebeğin hareketlerini inceliyor. Öksürerek bebeği ziplatmami istedi mesela. Ziplarken görselini alıp inceledi. Ense kalınlığı burun ölçüsü vs zaten alınıyor
Hil_zey chicharitoo maalesef bu kişilerden biri benim kızım 3 buçuk aylıkken ense kalınlığı var bu bebek hasta yok öyle yok böyle karnından su alalım ama riski var ölebilir felç olabilir vs bir sürü şey soylediler 4 prof doktor söyledi bunları hamileliğim endişe içinde geçti ama ben hiç bir şekilde extra testleri yaptırmadım çok saglikli bir kızım var ikinci hamileliğim şuan hiç bir testi yaptırmayı düşünmüyorum
chicharitoo Hil_zey çok zor bir durum gerçekten. Birçok anne adayı da buna maruz kalıyor. Çok üzücü gerçekten. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
beybito27 chicharitoo şekerin yoksa tok karnına gir. Ultrasonda bebek hareket etmiyor yoksa. Ben şeker olduğu için aç gittim bebek uyanmadı. Bebeğin hareket etmesi gerek dedi.
beybito27 Minikbiranneem aynı şekilde oluyor. Bütün testleri ayrı ayrı yaptı doktor. Sonuçta özel hastaneye gidiyorsun biz hepsini yapalım. Bütün sonuçlarına özeldeki doktoruna git dedi.
beybito27 dilann22 hamile olduktan sonra hiç test alınmadı benden. Sadece ilk başta alındı. Covid geçirdim. Daha önce de bebeğimi kaybettim. Doktor bunu biliyordu ve bütün testlerimi yaptı. Şeker, vitamin, hormon, idrar, tam kan, bütün değerlerimi aldı