[silindi] acemianneee_31 ben dogum dikislerinin 1 hafta sonra ustune tekrar dikis yedim taburcu sirasinda. O yuzden tam degil ama iyilesti sayilir hala tam oturamiyorum edemiyorum ama. Birde diclomec olmasa olurum gibi… Dikislerimide allaha emanet ettim bir sey olur gidersem tekrsr dikerler diye. Cunku gercekten tam iyilestim diktiler en basa hatta daha kotuye dondum , simdi iyilesip cocuguma bakabiliyorken hic dikis mikis dusunemicem… Oyle korkuyorum…
Amazon ipekveatlas Ben de öyle yaptım saatlerce sancı çekenler varmış ben normal bir şekilde geldim alttan muayene edildi sancı odasına alındım ebe bir daha muayene etti 10 dk sonra ve masaya aldılar beni doğurdum çıktım kesin bana da sovmuslerdir😄
[silindi] Ormanmeyvelii goguslerim yara olmadi ama dogum sonrasi parmak gibi uc cikinca benim got havalara kalkti bebede lopscuk gibi vakumluyo doyuyor sandim. Meger sutum yetersizmis serumla beslendim 2 3 gun malum cocugum acliktan sarilik oldu sonra sutum beslenmeye baslayip oturunca mememin ucu sondu :D silikon uc bu konuda asiri iyi mamaya gerek kalmiyor ve mumkunse elektrikli pompa alin fis fis saatlerce bilegi agriyor insanin…
[silindi] ipekveatlas kiz ne 1 saati geldi doktor nstye baglarken ikinma bak gelmek uzere kalp atisina bakayim ona gore dogum belirleyecegiz dedi. Kadin iki kez ikindi yanlislikla ikincisinde cocuk cikti. Ben o sirada daha 7 cm aciklikla 23. Saatimde falanim dnsnsnns
[silindi] TeoMom ilk kucagina verdiklerinde sey diyosun , bu muydu korktugum kactigim sey. Birde o anda level atliyorsun , hersey o oluyo falan sana doktorlar soru soruyo algilama yetenegin yok gozun onda. Cunku minnakin o senin…
[silindi] ipekveatlas zordu ama degdi. Benim.ne cektigim onemli degil o suan iyi bitti gitti yani. Öldürseler kizim iyimi derim ele birsey…
[silindi] Deletedmom52620 yani 3565 dogdu ama boyu uzundu ya 51.5 cm , yani nereye sigdin sen icerde…
Deletedmom52620 [silindi] hahaha bütün organların yerleri değişti desene 😂😂 kendine o nasıl yer etmiş nasıl 😂 maşallah de nazar değdirme annenin nazarı daha çabuk değer derler poponu kaşııı
[silindi] Deletedmom52620 hahahaha yok kiz cirkin bisi benim kizim elemtere fis kem goze sis diyelim yinede…
[silindi] Obirgebe dimi ic karnim genis olsada yandan genislik belli yani oraya sigamazdi cocuk. Ben doguma gittigimde kadin bana 6 ay derim en fazla diyordu. Bana yazik degilmi…
[silindi] ipekveatlas dur onada bakam… ipekveatlas bizimki kanala elle soktular geri dondu kiz , sey sende ac susuz ve uykusuz kaldin mi bana mi ozeldi bu vicdansizlikkk :D (saka bir yana olmasi bir ihtimal bir hastalik yuzunden oyle birakildim serum destek attilar bana)
ipekveatlas [silindi] evet bende aç susuzdum valla doğumdan sonra fenalaştım zaten yürütmeye calıstıklarında doğumdan daha zordu ölüyom sandım kusasım geldi sağır oldum sanki kör oldum mahvoldum…. benim oğlumda kanala inemiyodu yüzü yukarı bakıyodu elleriyle sürekli cocugun kafasını çevirip duruyodu ebe bizimki yine ters dönüyodu.. gelen el attı giden el attı🥲 benden de 52cm 4kg cıktı inceck halimlennn hepimğz şok
kuzucumoglum [silindi] insan oraya çıkınca bakıyorsun çaresi kalmıyor en iyismi ikinayim olsun bitsin diyor ☺️