Beyel Asdfggff masallah hic gelmeye niyeti yok bebisin 41 hafta 😳 yatış nicin yapilcak sezeryan mu suni sanci icin mi? Ben 41 gormek istemiyorum ya zaten cevremde herkes daha dogurmadin mi diyo bu sorularda bunaltti iyice
Beyel Oznur1_23 yaa bende şimdi gene yapacam önceden ılık suyla yikaniyodum şimdi dahada sicak suyla yikaniyorum hem rahatlatiyo agriyi hafifletiyo hemde faydasi olsun bari
Beyel Oznur1_23 yaptim gece hic bisey olmadi simdi hafif sanci girip cikiyo insalah dogum sancisi olur😁
Beyel Oznur1_23 ayy bekledikce suyun gelmesini yada bi belirti gelmiyo sadece karin sertlesmesi bütün gün gecmedi belim kopacak gibi bi agri var baskada bisey yok acaba gece gitsemmi kontrol amacli kararsiz kaldim ya
Oznur1_23 Beyel benim 2 buçukta ilk sertleşme oldu ama hafif değildi geri uyuyacaktim 40 da tekrar girdi çıktı tam gözümü kapattım pıt etti
Beyel Oznur1_23 bu gidisle bi kac gün daha cekecem gibi hala sertlesme var canimi acitiyo ama gerisi yok. Ne guzel bi belirti olmus sende bende yok ya daha belli bi zaman sonra cok yorucu oluyo agrilar
Kader66 Beyel bide perine masajını deneyin 38 haftada başlanıyor açılmaya yardim etmek için doğum için perine masajı suya oturma hurma ananas ve ev temizliği yerleri eğilip silmeyi demişti ebe daha bi kaç şey daha var ama aklıma gelmedi
Beyel Kader66 perine haric hepsini yaptim. Perine masajina baktim ama kendim nasil yapacamki göbek o kadar buyuduki ulasamiyorum
Beyel Oznur1_23 yok daha yapmadim beklemedeyim haftaya 40 haftalik felan oluyorum. Kontrole gidecem insallah kendiliginden gelir