Melekozkan41 Veeee sonunda 32 Ci hafta geldi çattı sizler kaç haftalık oldunuz kızlar☺️☺️ kaçıncı trimesterdesiniz?ve hangi sebze veya meyvesiniz biz kereviz oldukkkk😂😂❤️❤️💙💙
Gulcahan nurantan hiç belirti yok yapmadığım şey kalmadı kızımın rahatı yerinde geleceği vagti saati belli diye bekliyorum
Gulcahan Boniboncuk son günleriniz sizinde zor geçiyor mu oturduğum yerde terliyorum sanki tarlada çalışmış gelmiş gibi su su bacaklarıma isilik çıktı sıcaklardan 😔😒
Boniboncuk Gulcahan hem de nasıl gunde 2 kez duş alıyorum ama fayda etmıyor. Bi anda sırılsıklam oluyorum. Soğuk su içmekten bogazlarım tahriş oldu. Valla dayanılcak gibi değil Yarın kontrolum var ona göre hareket edecegım artık çok zorluyor çünkü
Gulcahan Boniboncuk bizimde kontrolümuz yarın oluyorsa suni sancı ile doğumu başlat diyecem doktoruma çok fazla kilo almadan birde temizlik yapıyorum bol bol yerleri diz çökerek siliyorum gelsin diye
Boniboncuk Gulcahan ben herhangi bir şey yapmıyorum. Açılmanı varsa suni veriyolar sanırım. Var mıydı acılmanın falan