Rabiaozvtn Aylynkk valla ben şuan 38+6 dayım birazdan 39 oluyorum akıntım arttı hemde çok 😌 onun dışında artık karnım kas katı kesiliyor bakalım neler olacak yarın doktor randevum var
Ezgican- Aylynkk 37+2 ama ne sancı ne nişan ne başka bişey bugün nstde biraz 40-50 bandında sancı çıktı hepsi bu kadar 😅 beklemek iyice zor olmaya başladı 😂
Sibelklk28 Aylynkk ayy bizde 38+4 olduk ama hiç bişey yok gibi ya. Bi kasıklarımda baskı var ara sıra kramp giriyo gibi okadar 🤷🏻♀️ Normal doğum bekliyoruz bakalm ne zamana doğururum 😒
Seydaisik Aylynkk Aynıııı🥲38+6 yım. Normal görünüyor bakalım ne zaman gelirse🫣 of artık isyana bağladım 😂
Selverbyzk 37+2 yani 38. Haftadayım aşırı bel agrısı var ama sezeryan zaten yarın kontrole gidecegim 6-7 gün sonra bence alır doktor 🤗
Gul_u 38 Zim sancım gidyo geloyo yalancı sanci amma 1 cm açlisim var bebek fazla ağırı yapyo alt qisima və belime bilmem doğum yakinmi
sedamhc 38+1 ara ara kasılıyorum bebegim hareket ettikce doktor 1cm acılma var dedi ama düzenli bir sancı yok.. ara ara adet sancısı gibi oluyor ama geciyor, yürürken kasıgım kalcam aciyor ama ne gelen var ne giden böyle devam 😐😅
Leselis 38+0 yürürken tutamıyorum çocuğu düşecek gibi 😂 sertleşiyor karnım ara ara o çok can yakıyor ilk bebeğim 41 de geldi bakalım artık 🙏😂
Rabiaozvtn Serife_ee evet şimdi döndüm doktorum kanala doğru ilerlemiş bayağı aşağıya inmiş kasılmalarım içinde rahimin artık kendini doğuma hazırlıyor dedi akıntılarımda ondanmış yani yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz bakalım ne zaman gelmek isterse hanımefendi 😌
Svcncmrnz Aylynkk batma ve baskı dolgunluk var rahimde bebek baga aşağıda kemiklerim yürürken kırılacak gibi ama 38+0 oldum şuanda bekliyorum gelmesini 🥴 gelse biran önce
1mercimek_annesi Aylynkk 39 dayız yeni doktordan geldik kanama riski varmış fitil ilaçlar verdi haftaya sancı vs çıkmazsa suni sancı alacakmışım