Prenseskuzum Kızlar hiç korkmayın 😶 yok kolumu hisetmiyorum,yok ayağim tutmuyo,yok ben öluyorum felan hikaye 😄 ben oldum bu sabah valla hiçte öle bisey olmadı. Evet kolda cokkk hafif ağrı oldu ama 5,10 dk bisey sürdü 😶 ki ben acıya dayanıksız biriyim acı bile değildi 😶 sadece hafif midem bulandi oda soğuyan havadandır, üşütmüsumdur 😄 hiçbirşey için panik olmayin.abartılacak biseyde yok 😍 bn korkarak gittim gülerek çıktım 😄 sakinlesmeniz için yazıyorum 🤣
Ebbrruu Prenseskuzum ilk gün benimde hiç acı sızı yoktu ama ertesi gün sabahın köründe bir başladı 3 gün ilan ağrıdı bayağı kaldırırken zorlanıyodum. Ama 2.dozdan sonra ne ilk gün ne ikinci gün hiç bişey olmadı
Neslidmr Prenseskuzum valla bende korka korka gittim ama vurulurken cok acımadı abarttıgım kadar değildi taki saaatler geçtikçe 4 gün ağırdı benimki sanırım kişiden kişiye değişiyor şahsen ben cok ağrı yaşadım smdi 5 gün sonra 2. Dozum vurulcak gine korkuyorum 😕😬
Meryem34 Prenseskuzum benimde hiç acımadı bi gün sonra acımaya başladı ama bünyeden bünyeye fark ediyor hemşire kendisi dedi kimine çok agrı şişkinlik veriyor ondan abartıyorlar diyemem çünkü herkeste farklı bana birşey olmadı diye ona da olmaz diyemem 🤗
Nnzhktt Prenseskuzum aaah ah canım o tamamen kişiye göre değişiyo ben 2 gün ağrıdan kolumu hiç hareket ettiremicek durumdaydım ve aşırı yanma kaşınma vardı
Elyfnagme Kizlar kacinci haftada saglik ocagina kaydinizi yaptiniz? 12. Haftadayim daha olamadim kayit, hic sevmiyorum burdaki saglik ocagimi 🤭
deletedmom351 Elyfnagme Sağlık ocağına kayıt olmanız gerekiyor sizi takibe alacaklar doktor kadar onlarda ilgileniyor aşı ilaç vitaminler vs en kısa zamanda bence kayıt olun aşılar da 20. haftadan itibaren başlıyor ben o haftalarda yaptırdım daha erken olan da var
Prenseskuzum Elyfnagme valla beni sağlık ocağı aradi şu gün gelin diye. Gittim kendileri kaydi yaoti. Aslında seni aramaları lazim 🤔 memnun degilsne kesinlikle degis ben memnun kaldim 🤗
YeniAnne55 Elyfnagme biran once yaptir canim kaydini cunku doktorun yapmadigi tektikleri onlar yapiyo vede kendileri telefonla ariyolar bugun bu aşınız yada bugun bu tektiginiz var diyerekten
SalihBusraOdabaolu Ben yeni oldum o bünyeden bünyeye değişiyor ben ilk gün akşama kadar hiç acı hissetmedim . Gece ağrısına uyandım ertesi gün ful ağrıdı bir sonraki gün azalarak geçti. Diyeceğim o ki ağrı öyle diye kullanma kolunu inşaşllah hiç ağrımaz senin ki
Prenseskuzum SalihBusraOdabaolu bazilari okadar abartiyoki 😄 olum derecesine getiriyolar 😶 ins kimse agri sanci cekmez ben sakinlestirmek icin yazdim 😄
Elyfnagme Prenseskuzum yok beni kimse aramadi, ufak bi yerdeyim, bugun aclik sekerimi olcturmeye gittim doktordan azar yedim gec diye 😬 sonradan kendim soyleyince kayit yapmaniz lazim dediler, benimde kafam atti yaptirmadan cikdim
Prenseskuzum Ebbrruu hadi ya 🙄 ben acaba sakinlestiriyim herkezi derken erkenmi davrandim 🤣 olsun en azindan 1. Gun agri sanci olmuyo buda iyi bisey 🤣
Prenseskuzum Elyfnagme aaa 😞 valla benim doktorum okdr ilgiliki saglik ocagina gitmek icin can atiyorum resmen 🤔 ben demeden her gittigimde kan,idrar testimi yaptiriyo,muhabbet gülmeler felan 😊 bence degistir kuzum 🤔
Elyfnagme Prenseskuzum yakinda bi o var. cok zor geliyo ona bile gitmek. Degistircem insallah bakalim.
Prenseskuzum Elyfnagme gittigin saglik ocagindaki doktoru degis. Hani uzaksa diğer saglik ocaklari ,bu gittiginde baska doktor vardir digerleriyle degis 😉🤔
Prenseskuzum Neslidmr 2. Doz agri olmuyormus,agri cekenler ole diyor 😄 @Meryem34 ins benimde bole gecer 😍 kendi kendimi nazar etmesem iyiydi 🤣
Elyfnagme Prenseskuzum baska doktor yok, tek doktorumuz var, digeri hep orda olmuyor 🤭 hic bi halt anlamadim
Yarenelibol Çok korkuyorum sağlık ocağına hiç gitmedm 23 haftalık oldm ama önümüzdeki hafta gidicem korka korka da olsa😩
Meryem34 Yarenelibol fazla geç kalmadan gidin bence 19 ve 20 de vuruyorlar diye biliyorum bende geç vuruldum ihmal etmeyin çok önemli bi iğne 🤗
Neslidmr Prenseskuzum inşallah ağrımaz valla acıya dayanıklı değilim 😄 sizinde inşallah ağrımaz ne diyim 😬
Meryem34 Prenseskuzum benimde çok iyisi dedim ne güzel agrı yok sola yaptırmıştım üzerene uyumuşum agrı yaptı ama dokununca üzerine yatınca yoksa öyle agrı yoktu bende de 🤗
Prenseskuzum Nnzhktt hadi ya 🤤 ay ins bende olmaz nispet eder gibi oldu ama 🤣 ama acıya dayanamiyorum 😓