Kizlar bebek yapmaya karar vermeden oncesinde rutin kontrole gittim dr pko oldumu hamile kalmam.icin sekeri birakip.kilo vermem gerektigini soyledi cok kilolu degildim ama sekeri duzenlemek gerekiyor inofolic combi denen folikasiti denemeye baslamadan 5 ay kullandim kilo verdim 6 kilo yumurtalarim gelisiyordu fakat cok yavasti 46 gunde yumurtam catliyordu hamile kalmaya karar verdim ay surekli diktora gittik yumurta catlama kontroluyle o ay hamile kaldim umitsizlige sakin kapilmayin ben cok umitsizdim Allah nasip etti sormak istediginiz soru varsa cewaplayabilirim.
    gizem3443 hayırlı olsun Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Çatlatma kontrolü dediğiniz çatlatma iğnesi midir?
      Ferdag kacinci gunde catladi diye 3 gunde bir altan muayane etti 22 ml oldugunda catlatma ignesi vurdu 24 saatte bir iliski inerdi
        gizem3443 anladım çok sevindim sizin adınıza. ben de çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 12.günümdeyim iğnenin etkisi geçmiş midir sizce kanda b hcg yaptırsam doğru sonuç alır mıyım. Siz iğneden kaç gün sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu?
          5 gün sonra
          gizem3443 moral oldunuz bana bu ara okadar karamsar oldumki kendimi tamamen kısır olarak görüyorum asla cocugum olmayacak gibi üzülüyorum
          Etrafımdan artık hamilelik haberi almak istemez oldum nasıl bencilce bir düşünce bu değilmi hic yakıstıramıyorum kendime
          Yakın zamanda eşim varikosel ameliyat oldu onun düzelmesini beklerken pko oldugumu ögrendim ne yapmalıyım hic bilmiyorum gecen hafta hsg cekildim adete kadar ilişki yasak adetten sonra iyi bir doktor ve ovulasyon tesleriyle tekrar denemeyi düşünüyorum
            6 gün sonra
            gizem3443 inofolic combi yazdı iki ay icinde olmazsa yine gel ufak müdahaleler yapalım dedi çatlatma iğnesi gibi dedi
            Sanırım bunu takip etmek icindir