Sarliflz normalde lavabo harici hiç kalkmadim yattım yemeğimi bile yan yatıp öyle yedim oturmadim dogrulmadim 32-33 ten sonra yavaş yavaş ara sıra oturmaya başladım yemek yerken içerken , bir iki defa merdiven inip çıkma durumu oldu ama ara sıra olan şeyler hemen bebeği kanala itermi bilmiyorum doktorum bir iki kere olacak şeylerle doğum olucaksa ne yapsan olurdu zaten diyor şimdiye kadar normalde 30 dan sonra doktorlar yavaş yavaş kaldırıyor zaten hattta evinin işini gücünü bile yapan var hafif hafif demekki benim hiç kalkmamam mi gerekiyormuş anlamadım birde benim ağrılı çok riskli geçti rahim dikişi atmaya çalıştı reaksiyon gösterdi buraya kadar gelmek hayaldi benim için çok şükür göremem dediğim haftadayim yeterki sağlıklı olsun ciğer geliştirici vuruldum bugün yarın da ikinci doz insaAllah kilomuzda iyi elhamdülillah bakalım nolucak benimde ilk serklaj tecrübem bekliyorum bir yandan o kadar kavuşmak istiyorum ki minicik ellerine dokunmak için içim gidiyor bir yandan ya gelişimi tamamlanmadı sıkıntı olursa diyorum rabbim korktuklarimizi başımıza getirmesin hayırlısı afiyetlisiyle kavuşalım 🤲🏻 ☺️