Merhaba ben de anlatayım. İlk gebeliğim. Biraz kanama oldu tuvalete gidince. Doktora gittim. Kanama olduğundan alttan baktı. Beş gün önce üstten 37 mm ölçülen rahim ağzı o gün 15 ölçüldü. İşte bir takım aksaklıklar kovid vs derken on gün sonra geçen hafta cuma serklaj oldum.
21+2 yim henüz. Kabızlıkla başım dertte. Kabızım diyemem ama tuvalete oturup bekleyemiyorum çok az da olsa kanama oluyor. İlaç alıyorum onun için.
Ayrıntılıya gittim bugün. Dikiş iyi, uzunluk 3 cm civarı. Şimdilik bir sorun yok. Bekleyeceğiz dedi doktor. Sen kendini bilirsin zaten dedi. Ayakta ne kadar durayım mesela dedim bazılarına on dakikadan fazla kalma diyorlar dedim. Bana dedi ki sen bi operasyon geçirdin. Kolay da değil. Hırpalandın. Küçücük yere dikiş atıldı. Bunu bil buna göre davran. Rapor yazıyorum kalkıp dışarı çıkmayacaksın elbette ama ufak tefek evde işini görürsün ama genel halin dinlenmek olacak.
Durum böyle. Enfeksiyon konuşulmadı bile. Dört gün antibiyotik kullandım endol kullandım. Şimdi proluton depot ile devam ediyorum.