Emir_Arasin_Annesi Abartısız son 1 aydır bir elimde tuzlu ayran bir élimde tansiyon aletiyle yaşıyorum 21 haftalik olduk ama en ýuksek 9 5 tansiyonum dün bir anda 6 ya 3 e düştü resmen uyuştu tüm vücudum bu arada cinsiyeti merak eden arkadaşlar oglusum olacak insallah
2022Mom2022 Emir_Arasin_Annesi oğluş öylemi maşallah minnaka🧿🥹annesi maden suyu bitter çikolata şekerli Türk kahvesi ve gerçek Kaya tuzu bunlarda yükseltiyor tansiyonu haberin olsun bide çok çok suu iç
2022Mom2022 isimsizzz ay bende kendime üzülüp duruyorum ağır ve yavaş yürüyorum mecburen vücut o hale geldi demek tek değilmişim 😂ay kız arada çok hafif bulantı gelip gidiyo inşallah pusuda beklemiyodur valla işte o zaman p*ku yediğim andır😂😂😂😂
isimsizzz 2022Mom2022 korkutmak istemem ama benim de öyle hafiften başlamıştı mide bulantisi 😬 8.hafta ve sonrası coştu, dik yuruyemiyorum hep iki büklüm ,halim yok ,ama serum alınca var ya depar atıyorum merdivenleri ikişer ikişer cikiyorum fln 😂 tavsiye ederim yani 😂
minikmelek1311 2022Mom2022 benimde hep düşük bana düşük olsun yüksek olmasından daha iyi dedi doktor. Tuzlu ayran iç hergün iyi geliyor. Beslenmenede dikkat et. Benim hep 9 6 çıkıyor.
Emir_Arasin_Annesi 2022Mom2022 ahhh teyzesi ahhhh gebelik sekeriyle bir yandan başım dertte tuzlu ayran ve soda harici hepsi yasak ama olsun bebisimize sağlıkla kavuşalım da bunlarda geçecek nasıl olsa💙
Tuba2949 2022Mom2022 Yaklaşık bi 15. Haftama kadar sürdü Doktorlar gebelikte normal diyor. Sonra düzeldi benim merak etme bol bol uyu
Emir_Arasin_Annesi 2022Mom2022 aynen Oy tatlim nasıl olsa geçici bir süreç tadını çıkartmaya bakalim💙💙🥰🥰🥰
2022Mom2022 isimsizzz haftaya 8.haftanın başı çoğalmaz inşallah 😭 ama serumu aklımın bi köşesine yaZıyım 😂
isimsizzz 2022Mom2022 Evet normal ,ben normal hayatımda suya çok düşkünüm sabah kalkar kalkmaz iki bardağı diklerdim , şimdi sabah bünye alışmış susuz uyanıyorum ama yarım bardagi yudum yudum anca içebiliyorum ,aman yavaş iç , içtiğin su midende kalsın 😁❤️