Edau9 Arife2736 çok şükür en son 17 haftalıkken gitmiştik doktorum çok iyi çok detaylı her organını inceliyor her muaynede sağlığı ile alakalı bir sıkıntı yok.Ama insan heyecandan sabırsızlanıyor işte 🙈🙈🥰
Arife2736 Edau9 orası öyle.insan bı kıpırtı bekliyo bı gün az hareket etse aklım cikiyo ins yakında hissedersin 😘
Meowmeow Hiç paniklemeye gerek yok. Benim ilk hamileliğim, kilolu biri de değilim ama 22.haftada tam olarak bebek hareketi diyebildiğim şekilde hissettim. Şuan 25 haftalık olduk çok net dıştan bile anlaşılıyor 😅
Edau9 Meowmeow Ya bide göbeğin tam olarak neresinde hissediliyor bebek şuan tam nerde kestiremiyorum🙈Kasık tarafları mi yoksa göbek deliğinin oralarda mi hissediliyo bu haftalarda 🙈🙈🙈🙈
Edau9 Arife2736 Ya bide göbeğin tam olarak neresinde hissediliyor bebek şuan tam nerde kestiremiyorum🙈Kasık tarafları mi yoksa göbek deliğinin oralarda mi hissediliyo bu haftalarda
Edau9 Melismelo Ya bide göbeğin tam olarak neresinde hissediliyor bebek şuan tam nerde kestiremiyorum🙈Kasık tarafları mi yoksa göbek deliğinin oralarda mi hissediliyo
Selamcanim Edau9 canım bende sanırım tam olarak 20 de hissetmeye başladım. Kayınvalidem acaba hamile değil misin derdi hissetmiyorum henüz deyince.ahshahaja
Edau9 Selamcanim hahahaha canım tam olarak nerende hissettin ilk kasık mi göbek deliğinin oralar mi bebek nerelerde oluyor bu haftada kestiremiyorum ki🙈🙈
Selamcanim Edau9 bilmiyorum ki hatırlamıyorum 32 haftaya girdik valla şimdi. Şuan soluk borumdan çıkacak utanmasa 😂😂
ozgerbas Edau9 ben 20. Haftada hissettim cok normal 16. Haftada hissedenler genelde 2. Gebelıgı olanlar oluyor. Merak etme yakında bol bol hissedeceksin 🤍