Azizinannesi2 Kızlar iyi günler devlet hastanesi 1yas altı bebeklere alerji testi yapıyor mu bilginiz var mı ?MHRS uygulamasına baktığımda ise iç hastalıkları,göğüs hastalıkları, cildiye yönlendirme yaparsa diye yazıyordu doğru mu acaba 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
citlemeyegeldik Azizinannesi2 yapar ilk önce çocuk doktoruna randevu alıp gitmeniz lazım size sistemden çocuk alerji ve immünoloji bölümünü açması lazım sonra çocuk alerji bölümünden randevu alabilirsiniz
bsnrd Azizinannesi2 kızım beş aylıkken yapıldı ve çocuk doktorunun yönlendirmesi gerekiyor.alerji bölümüne.bzde çocuk doktoru yönlendirdi
Deletedmom52620 Azizinannesi2 yapılıyor benim kızımda alerjik bir çocuk 1 yaş öncesi test yapıldı şuan sene de bir kere muhakkak istiyor doktorumuz
Azizinannesi2 citlemeyegeldik zaten haftaya doktor kontrolumuz var o zaman istemem mi lazım alerji testi yapılmasini bazılarında şey dedi 1 yada 2 yaş altı çocuklarına yapılmıyor emdiği için elerji testi yanlış çıkar diyorlar doğru mu
bsnrd Azizinannesi2 devlet hastanesi yaptı 🙂biz de atopik ciltliyz o yüzden alerji testi yaptı doktorumuz tam anlamak için.hem kan olark hem koldan süt ve yumurta testi yaptı🙂
Deletedmom52620 Azizinannesi2 ilk devlet yaptı temiz dediler sonra bizi aradılar dediler ki testtin bir tanesi eksik bende öyle olunca geri gitmeyip Akdeniz üniversite çocuk bölümüne götürdüm orada muayene edildi tekrar test yapıldı temiz dediği sonuçlarda alerjisin neyden olduğu ortaya çıkmıştı bence en iyi sonuç İçin üniversite hastanelerine gitmeniz derim. Teşekkür ederim
Azizinannesi2 Deletedmom52620 geçmiş olsun kandan bakılıyor değil mi ? Bende devlet 2yas altında bakmıyorlar alerji testi için özele gidecektim işte bakalım haftaya doktor kontrolumuz var sorayım doktorumuza olmazsa ya üniversitesi hastanesine yada özele götüreyim
Deletedmom52620 Azizinannesi2 teşekkür ederim sizede geçmiş olsun şifa versin rabbim 8 aylıktı kan aldılar birde bir damla yaptılar onu tam bilmiyorum detaylı onun üzerinden izlendi birde egzama gibi sırtında boyun çevresinde küçük küçük şeyler vardı onların üstünden kulak çöpü gibi birşeyle test yaptılar onu gönderdiler o yüzden detaylı İçin bende üniversite hastaneleri diyorum.
Azizinannesi2 Deletedmom52620 teşekkür ederim inallah geçer ya bilmiyorum biseylere alejisi var ondan eminim ama emince ney olduğunu bilemiyorum kestiremiyorum ama bizimde ense kökünde derler ya hani orada kızarıklık sürekli kaşınma var çocuk 3 aylıkken başladı kasimaya buda m alerji belirtisi