Mom63 Kivircikkuala regl dan 2 hafta önce göğüs hassasiyetim başladı. 1 hafta kala Aşırı yorgunluk boğaz kuruluğu halsizlik iştahsızlık ve lavaboya çok çıkmaya başladım. 1 hafta önce kan testi yaptım negatifti. Adet olmam gereken gün kan testi yaptım 78.93 el hamile olduğumu öğrendim🥰🐥
Mom63 Kevserumit çıkmaz. Çünkü bende de öyle oldu. Ben regl olmam gereken günde tekrar test yaptım o zaman çıktı. Geç döllenme olmuştu çünkü
Kevserumit Mom63 yumurtlama regl bitimi olduysa çıkabilir diye düşünmüştüm bende . Regle 6 gün varken erken gebelik testinde çıkıyor ya kan daha garanti arada 2 gün olmus oluyor
Naayaz1402 Adet ağrısı gibi ağrım oldu sürekli. Gaz sancısı. İlk belirtiler bunlardı mide bulantilarim daha sonra başladı
Bilgenim Normal adet belirtilerinden farkı yoktu. 2 senedir bebeğimiz olsun istiyorduk. Adetim düzenlidir. Ama nadiren de olsa arada gecikmeleri olmuştur. Bu sefer ümit etmeyeceğim akışında olsun. 6 gün gecikti, akıntı (normalde de olur ama) vardı. Alt karnım son aylarda bir şişlik içindeydi. İçime doğmuştu ama bu sefer olacak dedim ama ümitlenmek istemedim. 6.gün akşamı test yaptım - gün içinde de 3 litre su içmiştim - Yapmamla koyu çift çizgi çıkması bir oldu. Hemen kan testine gittim. Gece 11 gibi de sonucu öğrendim beta 7450 çıktı. Şu an 5+3 teyiz. Kalp atışıni henüz dinlemedik. Kese oluşmuş.
Mebus Bilgenim ben de şuan aynılarını yaşıyorum adet olacak gibiyim ama 3 gün gecikti adetim(bazen gecikmelerim oluyor) vücudum çok ödem topladı alt karnım şiş adet olmayı bekliyorum ilk defa korunmayı bıraktık tutmuş olabilir mi ki ? Adetten üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı
Bilgenim Kızlar, 5 +3 takvime göre. Mide bulantısı, halsizlik, uyku hali yok ben de. Sadece iştahım var biraz. Diğerlerinin olmaması normal mi, erken mi, olmayabilir mi?
Arelmom Kivircikkuala Regl oluyorum zannetmiştim 😌 deli gibi bel ağrım vardı birde beyaz akıntım olmuştu normalde olmazdı 😌
Elifonur06 Arelmom bende bulaşık yıkarken bel agrım çok oluyor beyaz akıntım oluyor ara sıra bazen çoğalıyor hatta🙏🏻😍♥️
Seydanur180917 Kizlar bugün hasdaligik biteli 38.gun test yapmaya korkuyorum günüm geçti 3 4 daka arayla kasıklarıma ve belime aşırı ağrı giriyo sürekli miyde bulantısı özelikle gece uyuyamıyorum aşırı sıcakliyorum ve bugünden beri hem isal hem kusma var ve beyaz akıntı geliyo sürekli sizde bu belirtiler var mıydı aşırı halsizim bide
Marsmelow Seydanur180917 3-4 gün gecikmeyle şüphelenebilirsin bence. Test yaparsan paylaş güzel haberini bekliyorum 🌸
Ezgievrenn Kivircikkuala göğüslerim normalde regl olurken acirdi ama bu sefer dokunamiyordum bile oylr aciyordu. Baska belirtim yoktu
Nujinkanat Kivircikkuala gittim baska doktora varmış daha küçükmüş o diğer doktorun ultrasonu iyi değilmiş Allah’tan başka doktora gitmiştim daha kaç hafta olduğu belli değilmiş
momeva Kivircikkuala 1,5-2 sene kadar çocuk istedik.. her hafta kendimi hamile hissediyordum psikolojik olarak bitmiştim gerçekten. Aksine hamile olduğum ay aşırı enerjiktim hiç bir değişiklik farketmedim (kafamda bitirdiğim içinde olabilir) hatta o ay kaplıcaya gittim, kayağa gittim haldur huldur da kaydım, deli gibi sucuk yedim dahası da var 😂
Kivircikkuala momeva bende yaptık ama yine umutsuzdum kahverengi lekelenme yaşayınca acaba dedim kan testi verdim ve 1 çıktı sonuç yine negatif 😃
Bilgenim Mebus sen yine de adet olana kadar ya da sonucu pozitif görene kadar kendine dikkat et. Yediğine, içtiğine. Ağırlık kaldırma mesela.
Seydanur180917 Marsmelow olumsuz cikicak hayal kırıklığı yasiycam diye çok korkuyorum 3 yıldır isdiyoruz ve en ufak gecikmede umitleniyorum ama cikmiyo
Elifozkaya Adet olacakmış gibi bir kasık ağrısı hissettim. Çok istiyorduk çocuk ama olmamıştı. Eşime dedim hatta adet olacağım yine kasıklarım ağrıyor diye. Göğüs hassasiyeti de vardı . Kesin adet olacağım diyordum. Ama içgüdüsel olarak test aldım yaptım ve çok şükür pozitif çıktı şimdi 10+6 haftadayız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Gebelerde sağlıkla evlatlarına kavuşsun inşallah
Cansu355 Kivircikkuala Gece uykurken asiri sekilde çişe gitme😂 5 kere kalktigim olmuştu eşim bile anlamisti hamile oldugumu🫠