Baharow Kivircikkuala bendeki en büyük belirti halsizlik sürekli uykuyu alamama ki çok uyumayı sevmem gögüslerde aşırı şişlik hassasiyet ve komik ama osuruk. Böyle farkedilmeyecek gibi değil bi tuhaflık olduğunu o zaman anlamıştım :)) adetnoluyomus gibi kasıkta sızlamalar oldu hanoldum ha olacam derken gelen giden yok 6. Gün test yaptım direkt çıkmıstı ki ben hiç beklemiyordum daha düğünüm olmamıstı sadece nikahım vardı. Kabus gibi şimdi gün sayıyorum az kaldı :)
ZelihaaK Kivircikkuala Hapşurunca kasığımda bişey battı tek belirtim buydu test yaptım ve çok şükür ki pozitif başka Bi belirtim yoktu
glnr_21 Kivircikkuala ben çok uyurdum oradan anlamıştım aslında birde böyle duygusal olmuştum gündüz falan böyle çok derin uyurdum birde kasık ağrısı göğüs ağrısı
Ebrarabla_06 Kivircikkuala benim belirttilerim adetimin üstünden 15 gün geçmişti sanki her an adet olacakmışım gibi rahatsızlandım göğüs hassasiyeti falan çok vardı canım
Kevserumit Kızlar 1 aydır bebek düşünüyoruz 2 3 aydir da folik asit kullaniyorum onu yazdırmak için gittim bugün sağlık ocağına vitamin vs değerlerime baksın diye tahlil istedim reglime de 8 gün var hamileysem çıkar mı acaba ?
Mom63 Kevserumit çıkmaz. Çünkü bende de öyle oldu. Ben regl olmam gereken günde tekrar test yaptım o zaman çıktı. Geç döllenme olmuştu çünkü
Cansu355 Kevserumit Sanmiyorum canim cunlu adete bir hafta kala yumurtlama donemi gecmis oluyor. Flo adet uygulamasini kullan. Ordaki gunlere gore gun asiri iliski olsun. hamile biri olarak soyluyorum kesinlikle tuttu🥰 birdaki ay hemen başlayin derim
Nujinkanat Kızlar yardımcı olur musunuz az önce hastaneye geldim kese görünmüyor dedi tahlil yaptı ne zaman çıkacağı da belli değil 😞
Kevserumit Nujinkanat siz ilk kontrole gittiniz sanırım tahlil çıksın betaniz yukselmeye devam ediyorsa korkmayin
Kevserumit Kivircikkuala gebelik için gitmedim kuzu değerlerime baksın diye gittim takviye lazim mi diye ama hazır tahlil yapmisken surpriz olur mu diye 😁 belirtilerde var 🙏
Nujinkanat Kivircikkuala gittim baska doktora varmış daha küçükmüş o diğer doktorun ultrasonu iyi değilmiş Allah’tan başka doktora gitmiştim daha kaç hafta olduğu belli değilmiş