Kadeerr Ceyfer tansiyonun düşükse tuzlu yemelisin benimde çok oluyor 19+6 hemen kan ilacını içiyorum düzeliyor
Ceyfer Kadeerr hepte tuzlu yerim kiziyolar bana sisiceksin diye 😊 ama normali dusuktur tansiyonum yine oyle olursa tuzlu bisey yiyim hemen bakiyim saol canim :)
Kadeerr Ceyfer benimde hep düşüktür kansızım da ondan oluyor diyorlar berbat bişey geçen merdivenlerden düşücektim komşular olmasaydı yanımda 😕
Ceyfer Kadeerr dikkat et canim Allah korusunn tek cikma biyere bende elimde oldugunca tek cikmamaya calisiyorum.
Kadeerr Ceyfer bende şu son bir haftadır tek gitmiyorum bir yere annemler yakın oraya gidince de eşimle yada biriyle telefonda konuşarak gidiyorum korktum ve ilk başlarda çok düştüm sakarımda biraz 😁 kar yağınca evden adım atmamayı düşünüyorum 🙄
Kadeerr Ceyfer bizim hep yokuş her yeri önceleri rezil oluyordum herkes alıştı şimdi korkuyorum bebeğe bişey olur diye😂
Ceyfer Kadeerr 😂😂 aman bosverr kis zaten havalar sogukk hasta da olmamak lazim oturalim evde yapcak bisey yok 😄