Ceyfer Hanımlar merhaba ✋🏻 20+6 hamileyim sabah kalktigimdan beri gecmek bilmeyen bi baş dönmesi var. Düz sabit biyere bakinca sıkıntı yok ama bi hareket ettiriyim hemen dönüyo. Varmı başına gelen bilen?
KezbanBekciBa Ceyfer bendede oluyor arada kalkma yerinde yat ben tekrar uyumaya calisiyordum uyaninca geciyordu, ama yinede tansiyon aletin varsa tansiyonuna bak sekerinde dusmus olabilir
Benay Ceyfer tansiyonuna bak canım düşünce de baş dönmesi oluyor Bendevi haftada çok çektim o baş dönmesinden meğer tansiyonum düşükmüş birde bol bol su iç dedi doktor
Ceyfer KezbanBekciBa bende oyle dusunup tatli yedim ama hala ayni 🤦🏻♀️ Alet yok olcemedim ama tansiyonum hep dusuktur. Demekki olabiliyo tesekkur ederm 😊
KezbanBekciBa Ceyfer dikkat et benim oluyordu bazen sag tarafima yatarken bile oluyordu dikkat et yinede dusuk tansiyona tuzlu ayran derler genelde
Kadeerr Ceyfer tansiyonun düşükse tuzlu yemelisin benimde çok oluyor 19+6 hemen kan ilacını içiyorum düzeliyor
Ceyfer KezbanBekciBa benimde sola yatinca sknti yok yan doniyim ayaga kalkiyim basliyo entresan bisey hic olmamisti.
Ceyfer Benay cok fena biseymis ya her an duscekmis gibi oluyo insan dun cok su icemedim belki ondanda olmus olabilir.
YagizAsyaMom Ceyfer susuzluk ve kansızlık etki ediyor bütün gün uzanma halindeyim ama çok döndürüyor ya 🤦♀️
Ceyfer YagizAsyaMom bendede bugun cok fazla uyku hali vardi halsizlik vardi. Bas donmesine bagliyorum bende. Ne kadarlik hamilesin :)
YagizAsyaMom Ceyfer bu gece 24+6 olacağız biraz fazla su içtim şu an kesti belki ondan dır,🙆♀️ Ya Bi doğursam bunlar bitecek geçecek az kaldı kısmetse sen kaç haftalık sın nasıl geçiyor
Ceyfer YagizAsyaMom yarilamissin canim bisey kalmamis Allahin izniyle o gunleride gorucez 🙏🏻 Bende 20+6 😊