Adeninannesiii minik_koala_ve_annesi çok tiksintim var yaptığım yemeği bile yiyesim gelmiyor sanki artık güzel yapamıyorum da yemekleri bilmiyorum psikolojim bozuldu bu konuda ne yapmam lazım inanın bunaldım artık
Imaram3 Adeninannesiii ahahah kıyamam bugün esimle onu konuştuk yaptığım makarna bile bi tuhaf niey kız valla benim de elimin lezzeti gitmiş diye düşünüyorum ki eşim de iyle diyo senin yemeklwrini özledim
Adeninannesiii Imaram3 evet ya yaptığım yemekler gerçekten iğrenç olmaya başladı neden anlamıyorum cidden ama dediğin gibi makarna bile yaa
Belos61 Oğluşuma; makarna, köfte 🥰 Eşimle bana; yalancı biber dolması, karnıyarık ve sütlaç 🥰 Allah hepimizin sofrasına bereket versin 🤲🌸
kizannesiyimm Biber dolması var dünden, akşam da etkinlerle kaynanam gelecek. İki gün önce doğum günümdü pasta keselim dediler 😂 yanına sodalı börek, kurabiye ve makarna salatası yapcam. Gün tabağı olacak bugün 😂
Ruveyda_baskapan 37+4 ten sesleniyorum yerimden kalkmaya gücüm yok 10 gün sonra doğum var, yemekte olmayıversin😂 dışarda yeriz 😻
Almilossum06 Hic birsey yapamiyorum ve yiyemiyorum asiri bulantilarim var neye baksam midemi bulandiryor. 🤢Esimde cok sükür anlayisli bu konuda evde ne varsa ondan yiyor garibim 🥴