sgok minik_koala_ve_annesi bugün kendimi aştım havuc tarator,yogurtlu semizotu,köz salatası,salata,dünkü kabak yemegimden kaldııı bir de sebzeli patlıcan yemegi ve pilav yaptım azar azar 🥹🫶🏼
Meowmeow Karnıyarık, pilav,mercimek çorbası, yoğurtlu tavuk salatası, karpuz. Tavukları da suyunu alayım diye haşladım. Haşlamışken tavuklu salata yapayım dedim.
ZEHRaakkoyun Rukiyeoz ay benimde aynı serum hava yedim kuru öksürük kaldı bende ds hayattan hiç zevk almıyorum
serifedinci Ormanmeyvelii sende baktinmi acaydin kollarını dayanamadım kapıya gitme diyemedinmi hahhahahha ne güldüm Allah iyiliğini versin😅
Maden Kıymalı patates yemeği Patlıcan meze birde açma yapmıştım 😊 ne kadar yediniz derseniz çok çok az birşey sıcaklarda birşey yenmiyor 🤰
GlsMila minik_koala_ve_annesi Et sote Pilav Salata Ve vazgeçilmezim karpuz Tatlı irmik helvası dondurmalı tabiki😂😂😂
tecrubesizanneadayi12 Ark kız gittim markete aldım bulgurumu domatesimi bu seferde salatalık almayı unuttum ahahaha
Haticebrck21 sevda_cicegi11 nerelisin taze tarhane yaptım mis gibi gondereyim direk onunla yap oda tarhana çorbası mı canım