gevezeyazar1 Esn bende elevit kullanıyodum ama bulantılarım başlayınca yanına yaklaşamadım sonra 9m 10 day diye bi vitamin ilacı aldık devlet ödemiyo biraz maliyetli ama içilebiliyo en azından bunu bi doktorunla konuş istersen
GizeMustafa Mrry benim doktorum önermiyor canım onun yerine doğal beslen dedi . tiroid rahatsızlığım olduğu için euthyrox ve kan hapını kullanıyorum Sadece
Mrry GizeMustafa banada sağlık ocağındaki hekimim verdi hastanedeki dokturuma sorayım gittiğimde boğazıma bahane ilaca suç atmıyorumdur inşallah☺️
Bskogzhn Muhasebecievet yas o elevit nasıl birşey ilk doktorum banada elevit verdi sadece bir tane içebildim sonradan decavit e gectim gercektende kokusu yok... isterseniz elevit deneyin koku nasıl o zaman anlarsınız😄
Neslidmr Muezzarabiaertyudf bana da kırmamam gerektiğini söyledi çözemedim her doktor başka bısı söylüyor
ilknremrh Esn ben kahvaltıdan sonra içiyorum boğazdan geçerken iğrenç bi koku bırakıyor kırıp içtim daha beter koku yaptı bütün yutmak daha iyi ilacin peşine hemen nefes bile almadan zeytin vs atıyorum ağzıma o şekil icebiliyorum 😄
gzmerdn Esn birsürü başka vitamin var. Omega içerikli olan vitaminler daha iyi zaten decavitten i mom tarzı şeyler. Doktorunuza danışın değiştirsin vitamininizi