Bisaniye Esn gece yatmadan içmeyi dene. Bence bırakma doğum sonrası senin toparlanman adına çok önemli
Lale19 Esn ben meyve suyuyla beraber içiyordum canm bende aynısı oldu bırakmayı düşünmedim hiç sonuçta o bebek için vitamin
Muezzarabiaertyudf Neslidmr yok ya doktor bana kır deri etkisi niye azalsın aynı gramı içiyorsun eksiltme yapmıyorsun dedi
Neslidmr Esn banada verdi Doktorum 2 tane anca içebildim dokundu bana. Imom diye bi vitamin içiyorum smdi mis gibi valla hiç içmekten sıkıntı çekmiyorum. Ki hap içmekten nefret eden biriyim ☺️
Neslidmr Esn aynen bencede söyle çünkü içilcek gibi bişi değil kocaman yutulmuyor bile. Ama bu ımom içinde balık yağı bile var baya içeriği iyi ve bünyem hassas olmasına rağmen bana iyi geliyo tavsiye ederim ☺️☺️
Muhasebeci Esn canım sen decavit i kokuyor diyorsan elevit e hiç bakma (aynı ilaçtır onlar) elevit in yanında decavit kokusuz ☺️☺️
Bskogzhn Muhasebecievet yas o elevit nasıl birşey ilk doktorum banada elevit verdi sadece bir tane içebildim sonradan decavit e gectim gercektende kokusu yok... isterseniz elevit deneyin koku nasıl o zaman anlarsınız😄
Annesininumudu Esn ayyyy hiç sormayın bende icemiyordum devletteki doktor verdi o ilacı bana sonra başka bi doktora gittim özelde ordaki doktor bana ya yarım iç ya da iki günde bi iç diye söyledi onun yanında damla verdi iki günde bir içiyorum bende
GizeMustafa Bana da sağlık ocağında vermişlerdi ama doktoruma sordum kullanmana gerek yok sana sadece kilo aldırır dedi. O yüzden ben kullanmıyorum . İnternette araştırdım bir çok doktor da aynı sebepten kullandırtmıyormuş
Mrry GizeMustafa bende kullanmaya başladım yaklaşık bir aydır gece yatmadan içiyorum Kan hapını da onunla beraber alıyorum doktor yatmadan önce iç demişti kan hapını ama decavitin kilo yaptığını duymamıştım doğru mu bende de birden olan kilo artışı o yüzden olabilir mi diye düşündüm
GizeMustafa Mrry benim doktorum önermiyor canım onun yerine doğal beslen dedi . tiroid rahatsızlığım olduğu için euthyrox ve kan hapını kullanıyorum Sadece
Neslidmr Muezzarabiaertyudf bana da kırmamam gerektiğini söyledi çözemedim her doktor başka bısı söylüyor