Tubanurrr25 kbraras inşş inşşş 37 haftalık benimde hamileliğin başından belli sıkıntı cekiyoruö gelsin istiyorum hamileliğin bir başında birde sonunda covid oldum şuan covitim çarşamba karantina bitiyor 🤦🏻♀️
Tubanurrr25 533460 sıcak duş alın yada sıcak suda oturun diyorlar canım bizim oturduğumuz yer cok sıcak sıcak suyla yıkanmam imkansız son çare sıcak su 😂
elifinbeybisi kbraras 😂😂😂 ilk aylarda aman dusmesin cok hareket etmeyeyim deriz son gunlerde hopla zipla yapmadigimiz kalmiyo oyle mi 😂
Tubanurrr25 elifinbeybisi o kadar haklısın ki düşük riski olup yatan benn şimdide doğsun diye oturmayan ben 😂
Sofistikee 2 gün boyunca neredeyse sürekli squat yaptım hurma ananas yedim . Geldi sancılarım o günde dogurdum.
Tugbashn 533460 ben yurt disindayim burda cati muayenesi yapilmiyo anca agriniz yada suyunuz geldiginde muayene edip o zaman soyluyorlar acilma olup olmadigini.
533460 Tugbashn anladim, Allah yardımcımız olsun ben bi haftadır 1 cm acikliklayim bakalim yarın ne diyecek sağlık ve hayırla bir an önce kucagimiza almak nasip olsun insallah