TubaKorkmaz Zelihaferhat evet normal benimde 7 haftalıkken belim kopma derecesindeydi ağrıdan yürüyemiyordum 😍
BayanYaman Zelihaferhat canım birde düşüğüm var diyorsun benimde başta çok kasık ağrılarım olmuştu kanamam yoktu daha öncede düşüğüm yok ama doktorum tedbir alıp direk progestan başlattı şuan 27. Haftamdayım be belkide onun sayesinde tutundu bebeğim diyorum bence bi doktorunla görüş ağrının olduğunu söyle ihmal etme derim ☺
Papaty Herkese iyi günler adetim gecikmeden kan testi yaptırdım ilk beta 40 küsür ikinci yaptığım 376 çıktı ama ulturasyonda göremedik doktorum küçük oyüzden gözükemiyebilir dedi betam normal mi sizce
Emnmntmhmmt Papaty normal canim gec ymurtlamaysa olabiliyo oyle.benim 260 beta degerindeyken üc hafta sonra ancak görebilmistik keseyi
mrskorkut Papaty değerlerin güzel artıyor maşallah devamı olsun inşallah ama kese genellikle 5. Hafta da görünüyor beta hcg benim 2000 deyken görünmüştü Canım
Papaty Emnmntmhmmt iki hafta sonra çağırdı doktorum inşallah keseyi görürüm ilk hamileliğinin oluşmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah bu sefer öyle birşey olmaz😩😊
Emnmntmhmmt Papaty görürsün insallah sakin stres yapma canım bu sürec insanı biraz yıpratıyo ama kese ve kalp atisini duyunca sükür diyorsun 🤗🤗
Zelihaferhat BayanYaman canım kullanıyordum o ilacı 4 gün oldu biteli salı günü de randevum var arayada hafta sonu girince mecburen bekliyorum inşallah bisi olmamıştır 😔
BayanYaman Zelihaferhat doktorun ilacın bittiğinden haberi var mı ben 3. Ayım dolana kadar kullanmıştım sonra doktor bırakabilirsin dedi öyle bıraktım