teacherozlem Aysenurozs benim de öyle riskli bir gebeliğim var kanamalarım oldu hep yattım okul açılınca ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum Allah yardım etsin tüm hamilelere
Aysenurozs teacherozlem Allah yardımcımız olsun çok zor hepimizin mesleği ayakta maalesef sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🙏
Dilekkk01 12+2 yim. Geçen hafta kovittim ateşler içinde mahvoldum aklımda sürekli bebeğimdeydi. 24. Haftada idari izin geri gelse çok güzel olacak. Hergün işe gelirken toplum ulaşım araçları kullanıyoruz çok kalabalık, havasız. 🙁
papatyannaa Hergun toplu taşıma ile gidip geliyorum. İş yerinde ne kadar mesafeli olsakta bazı yerlerde mümkün olmuyor. Hamilelik başlı başına zor zaten kesinlikle geri gelmeli…
-_Esra_- Nesli23 Askeriyede binlerce adamın arasındayım Cimere yazmam demek, Milli savunma bakanlığını devlete şikayet etmem demek Sonuç ; işim artık eski işim olur 1 gün geçmeden evime füzeyle firlatirlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
yaskosays Nesli23 imkansız bir sey bakanlık piyasaları etkilememek icin covidden kırılsak bile çağrı yapmayacak artık. Kaldi ki vakalar su an pik yaptı.
Nesli23 yaskosays yani hamileler piyasayı etkilemez bence en azından sadece hamilelere şu genelgeyi çıkarsınlar
Havva-21 Nesli23 bence de mantıklı çünkü sayılar baya arttı ve iş yerimden haftalık bir kac kişi coronaya yakalanmış oluyor. Toplu tasımalarda maske takmama rağmen güvenli gelmiyor malesef ki