Nesli23 Covid vakalarının arttığı bu günlerde çalışan hamileler olarak hepimiz risk altındayız.24 hafta idari iznin geri gelmesi için tepkimizi koyup cimere hep beraber yazarsak belki bir çözüm bulunabilir…
Aysenurozs Nesli23 çok haklısınız bende bir sağlık çalışanıyım 12+3 haftam ancak çok sıkıntı yaşıyoruz maalesef 🥹
Nesli23 Aysenurozs bende kamu çalışanıyım ve her hafta 2 ya da 3 arkadaşımız covid oluyor.hamilelerin ne kadar zor atlattığını da biliyoruz bir çözüm bulunmalı
Elisam123 Aysenurozs Allah sağlık çalışanlarına yardım etsin hele hamile olanlara dün salya sümük ateş gittik hastaneye her gün yüzlerce hasta girip çıkıyor bin bir mikroba maruz kalıyorlar biz evden çıkmadan hasta oluyoruz onlar hastalığın hep içindeler
Aysenurozs Elisam123 amin inşallah gerçekten hamileyken çalışmak çok zor 😞 kanamam oldu 5 gün raporluyum çarşamba günü kontrolüm var her şey yolundaysa yeniden başlayacağım ama korkuyorum 😞
Sehenz Nesli23 üstte kalsın Allah çalışanların yardımcısı olsun bu sıcak günlerde maske takmak bile çok zor hamileler için
teacherozlem Aysenurozs benim de öyle riskli bir gebeliğim var kanamalarım oldu hep yattım okul açılınca ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum Allah yardım etsin tüm hamilelere
Saylikesma Nesli23 çalışmıyorum üstte kalsın gerçekten çalışan annelerin ve hamişlerin çok ihtiyacı var buna 🌸
Delimavi Doğumuma az kaldı kıl payı kaçıranlardanım 24. Haftayı bi şekilde geçti ama şu an şu sıcakta olsaydı kesinlikle çalışamazdım. İnşallah yeniden gelir hatta pandemi nedeniyle falan değil 32. Hafta direk 24. Haftaya çekilse keşke.