Sultan67 12 haftalık hamileyken devlet hastanesindeki doktor ikili test istedi benden 5 tüp kan alındı sonuçlarım iyi çıktı ama internette baktığımda 12 haftalıkken ense ölçümü yapıldığını gördüm benim yapılmadı acaba neden olabilir ?
___3bruli___ Sultan67 bende 12.haftanin 6 günündeyim aynı tahlilleri bende yaptirdim değerler çok iyi dedi doktor ve ense ölçümünü ultrasyon da yapıyor ense ölçümüz çok şükür iyiymiş
Pitircikveannesi Sultan67 Canım bende 12 haftalıkken yaptırmıştım ikili testi ama özellikle ense ölçümünü kan vereceğin gün yaptırıyorsun.. Özelde gittiğin doktor var mı?
Sultan67 ___3bruli___ ben şuan 15+3 oldum artik yapilmaz mi ense ölçümü sonuçları gösterdim iyi dedi sadece
Naznaz iremurat inşallah canım bazen doktorlar sacıyla macıyla ölçüp iri cıkarabiliyorlarmış bir daha ölçtür başka bir yerde
Sultan67 Pitircikveannesi ilk kontrollerimi özelde yaptirdim ama muayne ucreti bi anda artti sonradan devlete başladım ama çok ilgisiz geldiler bana bide 12 yaşinda cikolata kistinden ameliyat oldum yumurtalığımın yarısı yok devlette pek önemsiz eşim tekrardan özele başlatıcak bakalım orda söylerler belki
Pitircikveannesi Sultan67 Kötülemek istemem ama ben devlette yapılan testlere artık çok inanmıyorum. Bi arkadaşıma normal yolla asla çocuğunuz olmaz demişlerdi ama normal yolla hamile kalmıştı... O yüzden Allah imkan verdikçe böyle önemli şeyleri özelde yaptırmak sanırım daha iyi...
Ernhdk Sultan67 canım ense ölçümünü ultrasonla yapmıştır kan testi sonucuyla birlikte söyletecek demek ki
___3bruli___ Sultan67 vallah benim bildiğim kadarıyla ense kalınlığıni falan 11 veya 12.haftasında yapılıyor yinede bi doktoruna söyle yada doktorunu değiştir
HazelBaskal Sultan67 canim bende 5 aylik evliyim cok korkmustum olmayacak diye 15 haftalik hamileyim sukur isteyen herkese yasatsin rabbim😍
Mrvyldz Kızlar ben de 12.haftamdayim ikili testi falan yaptırmayı düşünmüyorum sizce bunun bana negatif etkisi olur mu?
HazelBaskal Mrvyldz ikili testi yaptirmayp ucluyu yaptirsanda olur diyorlar ama ben pimpirikliyim sanirim icim rahat etsin diye yaptirdim hemen😂
Sultan67 HazelBaskal 4 aylik evliyim 3 bucuk aylik hamileyim cok korkmustum olmicak diye ama Rabbim nasip etti banada bu duyguyu 👪 HazelBaskal Mrvyldz ben içim rahat etsin diye yaptırdım ama herşey Allahtan ne olacağı belli olmaz canından bi parça her şekilde kabul ediceksen yaptırmasanda olur ama için rahat olucaksa yaptır canim
Mrvyldz HazelBaskal şimdi Allah korusun herhangi bir şüphe olsa o zaman hep o duyguyla bekliycem doğumu bu yüzden istemedim yaptırmayı galiba 😊
HazelBaskal Allah korusun hepimiz bebislerimizi saglikli bir sekilde alalim kucagimiza.ben sabirsizim biraz 15 haftalik suan 9 ayi nasil doldurcam bilmiyorum😀