PapatiA Mineoooo benımde yakın arkadaşım böyle dıye dıye 40haftayı doldurdu hareketı durdu dıye gıttı suniyle o gün doğurdu sabret 😀
fatmakoken1_ Mineoooo ben doğurdum kurtuldum 3 günlük taze anneyim bi anda sancım geldi çabuk doğurmak istiyorsan temizlik yap kuzun ben temizlik yaptım ertesi günü doğum yaptım 😂😂 38 haftalıken
Mineoooo Aambs28 Of valla az kaldı özele gidip sezeryan istiyorum dememek için zor tutuyorum bende kendimi 😂
Seydaisik fatmakoken1_ 38+5 den selamlar afedersiniz g*tümün üstüne oturmuyorum ama gelmiyor benim kızın geleceği yok gibi😂😂
mrs_atalay fatmakoken1_ yerleri eğilerek mi silmedim her gün 10 bin adım squat hurma ilişki perine masajı sıcak suya oturma hepsini yapıyorum hiiç gelesi yok 😂
Mineoooo Seydaisik artık şaplaklamaya başladım her gün hadi kızım çıkabilirsin kızım evde öyle geziyorum 😂
Mineoooo mrs_atalay ay kız perine masajı tam nereye yapılıyor ilişkiye girilen delikten içeri mi o masaj aydınlat bsnii
fatmakoken1_ mrs_atalay doğumuna az kalmış ilişkiye girme kuzum bebek için sakıncalıymış doktorum bana öyle söylemişti
Mineoooo mrs_atalay uygulama gösteren video bulamadım bugün resmen daha yeni öğrendim ben onu da madem öyleyse tamam başlayım bari biraz biraz 😂