Dilaraa23 Kızlaar son adetime göre 5+6 olması gerekirken 4+4 çıktı bugün minicikk kese gözüktü çok şükür 😍 sonrasında bi sıkıntı olmaz dimi geriden gelmesi tam bilgim olmadığı için size sormak istedimm
yigitinannesiiiii Dilaraa23 normal canım ben 6. Haftada gittim ilk 4+2 gözüktü kese ve yolk saç vardı sadece bebek yoktu 5 gün sonra gittim 6+5 te gittim 5haftalık gözüktü bebek ama kalp atışı yoktu sonea 7+4 te gittim özele 6+6 gözüktü kalp atışını duyduk ve farkettiysen bu süreçte aradaki farkı kapatmıştı bebek
Dilaraa23 yigitinannesiiiii ay hadi inşallah herşey yolunda gider şuanda dış gebelik ihtimalide ortadan kalkmış oldu o zaman di mi
Glsmll Benimde hesabıma göre 5+3 ama ultrasonda 4+5 kese gözüktü ve geç döllenme olabilir gayet normal bi durum dedi bende çok endişelendim başta ama sanırım stres yapacak bi durum yok sağlıkla gelsinler inşallah🌸 betahcg kaç çıktı peki sizin?
Dilaraa23 Glsmll amin inşallah 🙏 betam 2 gün önce en son 3800 dü daha baktırmadım😊 yolk kesesi neden gözükmedi acaba onu taktım kafama şimdi
Glsmll Dilaraa23 yolk kesesi 6.haftada vs. Görünür sanırım. Bana da söylemedi yolk kesesi görünüyor diye. Sadece kese görünüyor dedi o kadar
yigitinannesiiiii Dilaraa23 ayy kız takma kafana hayırlısı ile 10 güne bebişide görürsün kalp atışınıda duyarsın 😘
Mehtapkz Dilaraa23 merhaba canim bebim goruntumde bu sekil acaba alttanmi bakti ustenmi canim birde keseye baktgnda acaba betan kacti cnm saglikla sihatle kavusun canim buarada ❤️🤲🤲🤲🤰
Dilaraa23 yigitinannesiiiii 2 ay önce bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum o yüzden böyle tedirginim sanırım ilkinde böyle değildim