Ssimmay uykusuzbirben aynen öyle rabbim sanada kolaylık nasip etsin ınsalah 🤲 çok ama çok teşekkür ederim ❤ sende sağsalim al kucağına inşallah
uykusuzbirben Ssimmay amiiinnn aminnnnn inşallah canm benim çok sağol 🤲 güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla hadi bakalım 😉🥰
Kubra_miray_szr Ssimmay bende aynı duyguları yaşıyorum doğuma 3 hafta kalmış 7 yaşında kızım var bazen ağlıyorum korkudan bisey olurmu 🤗eşime dedim ameliyattan çıkar çıkmaz ilk yanima kızımı getir cünkü ben onla büyüdüm cok bagimliyim 😍😍
Ssimmay Kubra_miray_szr ben gece uyuyamiyorum resmen o uyurken hep saçını kokluyorum hep sarılıyorum o yüzden sanki bana bisey olursa çocuğum sefil olacak diye o kadar korkuyorum ki rabbim ınsalah hepimize yardımcı olur rabbim sizede yardımcı olsun sağ salım sizde yavrularınıza kavuşun seni çocuklarına çocuklarını sana bağışlasın ınşallah 🤲
Ssimmay summu âmin inşallah allah hepinizden razı olsun ❤❤ ne kadar güzel birbirmizi tanimasak bile hepimiz hirbirmizi hayır dualarımıza alıyoruz rabbim bu yolda kimseyi zorda bırakmasın inşallah isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
gulsencaan Ssimmay Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah onu sana seni ona bağışlasın. Bende korkuyorum ilk hamileliğim haftaya salı benim ki de.
Ssimmay gulsencaan sezeryanda hepinizi dualarıma katacam rabbim sizinde yardımcınız olsun ınsalah sizide evladiniza evladinizida sizlere bağışlasın insalah acısız olsun doğumunuz 🤲❤
Mine44 Ssimmay Allah korusun kötü düşünme. Allaha sığın duanı et , abdestini al gir doğumuna , al kucağına inşallah